Megane Coupe1 3.0 V6-turbo ( nove fotke str. 14 )
-
modriDIRKAC
Megane Coupe1 3.0 V6-turbo ( nove fotke str. 14 )
torej da se navte tuki o filtrih kregal pa o podobnih kozlarijah mal spremlite to temo mogoce se boste kej naucil...
preden bo kdo postavlukaka cudna vprasanja naj se malo pozanima k mam u delavnc prevec dela da bi se ukvarju z neumnostmi...
torej padla je ideja da se nardi neki kr ne najdes ce v iskalnik vtipkas par kljucnih besed
in sicer recmo da vzamemo megana coupe 1 vzamemo vn mlincek 2.0 16v malo dodelamo motorni prostor da rata malenkost vec prostora, slucajn najdemo nek en motor 3.0 V6 24 v sa ga stlacmo v to mal povecano luknjo....ok to je ze neki, sam kaj k teh 190 konjev ni ne vem kaj...ok pol pa vzemmo se eno veliko turbino pa dejmo mal cez ventile popihat da vidmo ce bo se kak konj vn prlezu....
no to je v grobem opis projekta ki se sicer ze nekaj casa dogaja le da je mal skrit za vrati moje delavnce....
pocas vam bo vse jasn tud slik bo dost...
preden bo kdo postavlukaka cudna vprasanja naj se malo pozanima k mam u delavnc prevec dela da bi se ukvarju z neumnostmi...
torej padla je ideja da se nardi neki kr ne najdes ce v iskalnik vtipkas par kljucnih besed
in sicer recmo da vzamemo megana coupe 1 vzamemo vn mlincek 2.0 16v malo dodelamo motorni prostor da rata malenkost vec prostora, slucajn najdemo nek en motor 3.0 V6 24 v sa ga stlacmo v to mal povecano luknjo....ok to je ze neki, sam kaj k teh 190 konjev ni ne vem kaj...ok pol pa vzemmo se eno veliko turbino pa dejmo mal cez ventile popihat da vidmo ce bo se kak konj vn prlezu....
no to je v grobem opis projekta ki se sicer ze nekaj casa dogaja le da je mal skrit za vrati moje delavnce....
pocas vam bo vse jasn tud slik bo dost...
Zadnjič spremenil modriDIRKAC, dne 29 Avg 2010, 22:47, skupaj popravljeno 4 krat.
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
-
modriDIRKAC
-
modriDIRKAC
-
modriDIRKAC
ja res je bil misljen najprej motor od alfe ker renojevga nikakor ni blo za dobit ceprov se mi je stvar upirala za bruhat....renojev motor je fajn ker je cist isto dolg kokr 4 cilindrski vrstni, le sirok je k hudic...
ja prot vtecu itak nimam sans ha ha...ne hondase smo prerasl...zdj so na vrsti tapravi stroji...
postavitev za sedezi bi bla zagotovo zanimiva pa tud izvedljiva vendar tok brihtn se nism da bi si upu tok predrkat avto pa da bi se obdrzal vozne lastnosti....
bom se popoldne mal lotu pa dal ene par slikc gor
ja prot vtecu itak nimam sans ha ha...ne hondase smo prerasl...zdj so na vrsti tapravi stroji...
postavitev za sedezi bi bla zagotovo zanimiva pa tud izvedljiva vendar tok brihtn se nism da bi si upu tok predrkat avto pa da bi se obdrzal vozne lastnosti....
bom se popoldne mal lotu pa dal ene par slikc gor
-
modriDIRKAC
no sm mal obnavlu zej racunalnisko znanje....
torej...tole zalost verjetno vsi poznate

tole je pa tanova zverinca

zaenkrat se nimam vseh detajlov dokumentiranih zato za start sam nosilci

naj vas rja ne mot to gre vse na peskanje in barvanje na koncu
aha no tkole nekak pa pol zadeva zgleda notr

evo tok za enkrat...zj se morm pa spet mal fotografa it...
boste vidl nove big ass hladilnike, kako so upasani, bremze, polosi ,predelavo mostu, motornega prostora itd itd
torej...tole zalost verjetno vsi poznate

tole je pa tanova zverinca

zaenkrat se nimam vseh detajlov dokumentiranih zato za start sam nosilci

naj vas rja ne mot to gre vse na peskanje in barvanje na koncu
aha no tkole nekak pa pol zadeva zgleda notr

evo tok za enkrat...zj se morm pa spet mal fotografa it...
boste vidl nove big ass hladilnike, kako so upasani, bremze, polosi ,predelavo mostu, motornega prostora itd itd
to tut jaz nevrjamemitak se bom pa pocas vozu Very Happy
to pa bo ena zverina za pospesevanje v breg
sem skoraj ze pozabo na tega megana pa ceprav sem se ga fejst nagledal pa se nekaj znanega sem videl na tvojih fotkah

podobna je eni ki sem jo videl v rdecem clio 1.4
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
-
modriDIRKAC
motor bo v startu ostal serijski kar se notranjosti tice...bo pa dobil nekaj lepotnih popravkov....
izpusni kolektorji pridejo na novo narejeni ker mi zmanjkuje placa za hladilnike...
turbina bo namescena nad menjalnikom...podobno kot ma r5 turbo...uporabu bom pa garrett gt 3076r ball bearing...
izpusni kolektorji pridejo na novo narejeni ker mi zmanjkuje placa za hladilnike...
turbina bo namescena nad menjalnikom...podobno kot ma r5 turbo...uporabu bom pa garrett gt 3076r ball bearing...