Potekala je zbiralna akcija, tako da se je za valvercka nabralo kar nekaj krame, ki bo zdaj ali pozneje uporabljena:
Na novo sem nabavu nov komplet vetrnic. Takole so izgledale pri prejsnjem lastniku (pa mislim, da jih bo tudi predprejsni prepoznal):
Tukaj v mojem prtljazniku:
In se spravljene v kleti:
Poleg vetrnic so padli se 7mm distancniki by Tablca:
Prvo: Kar se distancnikov tice, zaenkrat bom zadi dal te 7mm, kolikor sem pa malce meru, bi blo idealno 15mm. Ce jih kdaj dobim, zamenjam, pa gre 7mm naprej (al pa tud 15mm). Kej vec kot to pa ne bi daju.
Drugo: Sem imel najprej v planu prodat Alessio platisca skupaj z letnimi gumami. A ker je na gumah se profila vsaj za eno sezono, ob prodaji pa ne bi kej vec iztrzu za njih, jih bom se to sezono zvozu, pa jeseni samo platisca prodal (ugodno, ce koga zanima).
Vetrnice bojo tako pocivale do pomladi 2010. Takrat jih obdam s kompletom novih letnih gum. V tem casu bom dal vetrnice barvat na original barvo. Sicer so bele res hude za videt, in se mi srce para zarad tega, sam na mojem avtu bi prevec izstopale. Preverjeno!
In zakaj ne takoj spomladi obut vetrnice? Komplet novih gum me obere vsaj za 250eur, pristejemo se premontazo, peskanje in barvanje platisc, pa smo tam nekje na 400eur. Ze tako mizerna placa mi je sla 10% dol, pa se za licarja sparam... Tko da ja! Zahvalte se Bobincu in njegovi placi!