Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Zmigavcke sem narocu v A3M-u. Tam sem se spotoma oglasu takrat, ko smo meli zakljucno srecanje. A ker jih niso imeli na zalogi, sem pustu stevilko in naslov, tako da so mi jih poslali na dom.
Termostat je bil stalno odprt ja, ce bi bil zaprt, bi mi avto kuhu, tako pa ni dosegu delovne temperature. Pustmo zdej moj MacGyver style pripomocek, ki se mu rece karton pred kiler!
Zdej se temperatura dvigne. Mi je pa zanimivo, ker nekoliko niha. Pride do polovice, nato se pa spusti do prve debelejse crtice in spet zraste. Pade verjetno takrat, ko termostat odpre in potegne hladno vodo iz kilerja. Al bluzim?
Termostat je bil stalno odprt ja, ce bi bil zaprt, bi mi avto kuhu, tako pa ni dosegu delovne temperature. Pustmo zdej moj MacGyver style pripomocek, ki se mu rece karton pred kiler!
Zdej se temperatura dvigne. Mi je pa zanimivo, ker nekoliko niha. Pride do polovice, nato se pa spusti do prve debelejse crtice in spet zraste. Pade verjetno takrat, ko termostat odpre in potegne hladno vodo iz kilerja. Al bluzim?
Je isto men delal na 19ki, ni panike, to bos itq samo zdej v mrazu opazil, poleti sploh ne opazis.Waxxx napisal/-a:Zdej se temperatura dvigne. Mi je pa zanimivo, ker nekoliko niha. Pride do polovice, nato se pa spusti do prve debelejse crtice in spet zraste. Pade verjetno takrat, ko termostat odpre in potegne hladno vodo iz kilerja. Al bluzim?
Če je ravno, ni zabavno.
Ugotovil si bistvo termostataWaxxx napisal/-a:Zmigavcke sem narocu v A3M-u. Tam sem se spotoma oglasu takrat, ko smo meli zakljucno srecanje. A ker jih niso imeli na zalogi, sem pustu stevilko in naslov, tako da so mi jih poslali na dom.
Termostat je bil stalno odprt ja, ce bi bil zaprt, bi mi avto kuhu, tako pa ni dosegu delovne temperature. Pustmo zdej moj MacGyver style pripomocek, ki se mu rece karton pred kiler!![]()
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- Primož Five
- Primož Five