xenon laguna II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
NIXI
Kraj: Tržič

xenon laguna II

Odgovor Napisal/-a NIXI »

stvar je taka luci naj bi same stelale sam pr men ni kaj videt da bi se zato sm na servisu prasal pa so ga na tester dal in je reku da je en kup napak videt da bi vedukaj tocno je bi se mogu bol poglobit u stvar no ko je napake pobrisal sem se odpeljal doma pa pogruntal da po novem od kar je bil na testerju ko kartico porines oz. ko dobi kontakt pri sprednji luci naredi se slisi trrrrrrrrr za kratek cas mogoce je to ker je napake pobrisal bi kdo vedel kaj to je? se mogoce motorcek tko slis? al je to prou?
:? Lp
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: xenon laguna II

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

NIXI napisal/-a:stvar je taka luci naj bi same stelale sam pr men ni kaj videt da bi se zato sm na servisu prasal pa so ga na tester dal in je reku da je en kup napak videt da bi vedukaj tocno je bi se mogu bol poglobit u stvar no ko je napake pobrisal sem se odpeljal doma pa pogruntal da po novem od kar je bil na testerju ko kartico porines oz. ko dobi kontakt pri sprednji luci naredi se slisi trrrrrrrrr za kratek cas mogoce je to ker je napake pobrisal bi kdo vedel kaj to je? se mogoce motorcek tko slis? al je to prou?
:? Lp
Strogo ti priporocam gasilni aparat pri roki, ker se bo vsak cajt uzgalo :lol: :lol: :lol:
Mal heca.....
Drugace pa je to normalno da malo zabrni pri luceh, motorcki se takrat resetirajo, nastelajo itd....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
NIXI
Kraj: Tržič

Odgovor Napisal/-a NIXI »

se pravi da morm se pred novim letom kupim gasilca hehe :lol:
resno zdej se pravi da ko mi je avto priklopil na tester in brisal napake oz. resetiral je stvar zacela delovati?sam ta brnenje se slisi sam na eni strani se mi zdi
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Brnita motorcka za nastavitev luci.Ce mislis da brni samo eden parkiraj ob zid,izvleci kartico in jo ponovno potisni v rezo in opazuj ali se snop svetlobe premika samo pri levi luci ali pri obeh.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

NIXI napisal/-a:se pravi da morm se pred novim letom kupim gasilca hehe :lol:
resno zdej se pravi da ko mi je avto priklopil na tester in brisal napake oz. resetiral je stvar zacela delovati?sam ta brnenje se slisi sam na eni strani se mi zdi
Si ze kupil aparat? :P
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Odgovori