Ce je tok v oranzno vijolicni zici pa ce je to skupaj priklopljeno bo sigurno tok v teh vijolicnih tudi. Samo te so nekje porezane. Dobro, zdaj bom pustil te, ker ze imam nove zice in nove konektorje in vse skupaj zvezano
Danes probal dat maso na akumulator, probal direktno zvezat iz one zice na eno meglenko pa ne dela. Tok je. Zakaj pe ne dela pa ne vem. Zarnice so nove.
Pol pa ce izvijac zasveti pa je edina vrjanta da je nekje slab stik. preveri na vsakem spoju ki si ga naredil ali lucka zasveti. pa tudi zarnico preveri ker ni nujno da dela cetudi je nova. Direkno jo priklopi na akomulator.
Lahko pa tudi problampo (izvijac) priklopis namesto zarnice tako da na tisti kabel ki ga imas za maso priklopis krokodilcka na plus pa konico izvijaca in ce zasveti lucka je zanic zarnica ali pa je v meglenki nekje nekaj narobe.
Lahko priklopim zarnico na akumaltor tak da dam eno zico na + drugo pa na -. Ne bo nic narobe ?
EDIT: Sem probal prikljucit na akumulator in ne dela zarnica. Pirkljucil sem tak, da sem prikljucil onega krokodicka za maso en kabl pa tak za +. Pa je oni izvijac zasvetil zarnica pa ne.
Zarnica ima samo en kontakt. Zarnice so H1. So ze prej bile not z samo enim kontaktom. Zarnico sem priklopil tudi brez izvijaca. Sem priklopil ni delalo potem sem nekaj premaknil in se je malo zaiskrilo. Zasmrdelo ni nic. Potem se pa vse skupaj pustil. Zdaj je pa avto se zaleten. Naj gre vse nekam...