Motorji 1,9; 2,0; 2,2 dci (diesel) Espace

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Nejko napisal/-a:
...jeba je v teh casih prodajat avto, ko nima noben gotovine. Aja BTW ma pa tale Espace motor ze zamenjan.
Vprasam samo iz radovednosti. Torej ocitno letnik 2005 se ni imel odpravljenih tezav z ojnico, mazanjem ...
Koliko prevozenih km pa ima potem zamenjan motor: 0 km ali 104000 km?
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

brobins napisal/-a: Vprasam samo iz radovednosti. Torej ocitno letnik 2005 se ni imel odpravljenih tezav z ojnico, mazanjem ...
Motor je imel ob menjavi seveda 0 prevozenih km.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
Nejko

clio open napisal/-a:
Nejko napisal/-a:
brobins napisal/-a: Vprasam samo iz radovednosti. Torej ocitno letnik 2005 se ni imel odpravljenih tezav z ojnico, mazanjem ...
Motor je imel ob menjavi seveda 0 prevozenih km.
Naceloma res; je pa tudi res, da so renaultovi motorji pred vgradnjo ze dost prevozl na delovni mizi; oz. motorji laufajo kr neki km na mizi se pred vgradnjo; vsaj men je tko recen...

Vprasanje pa se po mojem nanasa koliko km ima prevozenih vgrajeni motor; je bil menjan sedaj ali pred 100.000 km.
Motor je bil menjan pred kratkim in mi dajo nanj tudi leto dni garancije.
BMW 323i (1983)
Uporabniški avatar
Nejko

Nejko napisal/-a:Danes sva na netu nasla tole :

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2441263#

Morda pozna kdo avto, ali pa vsaj poda kaksen komentar glede na ceno, kilometre, opremo ter avtomatski menjalnik. Za vsako inaformacijo bova zelo hvalezna. :smt004

lp
J
Kupljeno...ko bo doma ga pa podrobneje predstavim

lp
J
BMW 323i (1983)
Uporabniški avatar
Nejko

clio open napisal/-a:Cestitam; jutr sm mislu mal pospegat po izpitu, pa vidm da ne bo nc...
Ti kr pejt, pa povej kako se ti zdi v zivo. Avto bomo prevzeli sele nekje prihodnji teden, ko uredima se financiranje.
Je pa nas trenutni Megane vreden prakticno 0. Tako, da ce ga kdo kupi za kaj vec kot 6500eur ga lahko takoj pelje. Link :
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2442562
BMW 323i (1983)
prfoks

Odgovor Napisal/-a prfoks »

Nejko, nebi rad bil nesramen, prosim ne me tako razumeti. Espace je super avto, vizualno, udoben skratka super car za voznjo. Vendar ... ja zsem bil ponosen lastnik tega modela le da je bil eno leto starejsi. letno naredim okoli 50.000 km. Se pravi veliko se vozim ;)
Espace je bil Renault, ki sem ga imel, prej sem vozil druge znamke ...
K bistvu ...

ce se veliko vozis, ti ne bom napovedoval, ampak bos sigurno vsake 3 do 4 msece na servisu, kar pomeni da bo vsakic pustil 200 do 400 eur. Jaz sem ga servisiral privat, in sem prihranili le pri delu. Deli so obupno dragi, cakalna doba je 1 teden na del itd .... Ce imas moznost si premisli.

Je pa odlicen avto, ce se vozis obcasno.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

Nejko napisal/-a:
clio open napisal/-a:Cestitam; jutr sm mislu mal pospegat po izpitu, pa vidm da ne bo nc...
Ti kr pejt, pa povej kako se ti zdi v zivo. Avto bomo prevzeli sele nekje prihodnji teden, ko uredima se financiranje.
Je pa nas trenutni Megane vreden prakticno 0. Tako, da ce ga kdo kupi za kaj vec kot 6500eur ga lahko takoj pelje. Link :
A bos litke 17posebej prodajal? Na Espace katerega si kupil ne gredo, ker ima Espace 5 vijakov...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
Nejko

prfoks napisal/-a:Nejko, nebi rad bil nesramen, prosim ne me tako razumeti. Espace je super avto, vizualno, udoben skratka super car za voznjo. Vendar ... ja zsem bil ponosen lastnik tega modela le da je bil eno leto starejsi. letno naredim okoli 50.000 km. Se pravi veliko se vozim ;)
Espace je bil Renault, ki sem ga imel, prej sem vozil druge znamke ...
K bistvu ...

ce se veliko vozis, ti ne bom napovedoval, ampak bos sigurno vsake 3 do 4 msece na servisu, kar pomeni da bo vsakic pustil 200 do 400 eur. Jaz sem ga servisiral privat, in sem prihranili le pri delu. Deli so obupno dragi, cakalna doba je 1 teden na del itd .... Ce imas moznost si premisli.

Je pa odlicen avto, ce se vozis obcasno.
Delamo priblizno 20-25t na leto... upam, da bom imel vec srece kot si imel ti. Sicer pa hvala za dobronameren nasvet. Sem pa tudi ze imel avto, ki je bil kuljen nov in je bil vec na servisu kot pa na parkiriscu pred sluzbo (servis sem imel prakticno cez cesto).
robertp napisal/-a:
Nejko napisal/-a:
A bos litke 17posebej prodajal? Na Espace katerega si kupil ne gredo, ker ima Espace 5 vijakov...
Za litke sem se dogovril, da grejo z avtom in zato iztrzil malo vec...
BMW 323i (1983)
Uporabniški avatar
Nejko

Takole, da ne odpiram nove teme...naj bodo tezave zbrane na enem mestu! Vceraj so nam na Espaceu 2005 crknile luci za vzvratno voznjo ter parkirni senzorji. Varovalke so OK! Ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe.
BMW 323i (1983)
R-gorazd

Odgovor Napisal/-a R-gorazd »

Reanult :lol:
Uporabniški avatar
* C L I O *
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a * C L I O * »

Po moje je samo stikalo vzvratnih luci na menjalniku.
Uporabniški avatar
Nejko

* C L I O * napisal/-a:Po moje je samo stikalo vzvratnih luci na menjalniku.
Ja verjetno bo res to...samo kaj ko sem morem sedaj cele praznike tako vozit. Pa se evtomatik je!

lp
BMW 323i (1983)
prfoks

Odgovor Napisal/-a prfoks »

Stvar sploh ni draga. Stikalo je 50 eur ;) + plus delo ....

A avtomatska rocna deluje?

lp
Uporabniški avatar
Nejko

prfoks napisal/-a:Stvar sploh ni draga. Stikalo je 50 eur ;) + plus delo ....

A avtomatska rocna deluje?

lp
Zadeva je nekoliko drazja, ker gre za avtomatika...cca 100eur + delo. So pa bili na Malgaju zelo korektni in so upostevali reklamacijo, pri cemer so zamenjali se nekaj drugih zadev (mikrostikalo polozaja prestavne rocice, potenciometer za nastavitev svetlosti armaturne plosce in dvigalko).

lp
J
BMW 323i (1983)
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Mnja, odkar je na trgu C-Max, je imho malo vec moznosti izbire na trgu prostornih druzinskih enoprostorcev - morda res ni taaako prostoren kot espace, bi mu pa sam pri izbiri zagotovo dal prednost.
Odgovori