Ampak vseeno.. ce ze zrihtam daljinsko, centralno vseeno ne bo delalo... pac odklenil se bo samo voznikov
Clio MK1 facelift, centralno zaklepanje in ostali problemi
Re: Clio MK1 facelift, centralno zaklepanje in ostali proble
Jaz sem imel ph1 l.93 1.4RT pa mi je delalo dalinsko in centralno ne glede al sem odprl "rocno" ali dalinsko.... Tako da mislim da ima nightmare prav da je slab stik ali kaj podobnegaStupo napisal/-a:Zivjo,
clioti nimajo centralnega zaklepanja (vsaj jaz ga nisem videl pri ph1 in ph2), samo daljinsko.
Stropno lucko snames dol tako, da s ploskvim izvijacem snames sredinski del, kjer sta lucki. Mozno da ti je pregorela zarnica, ker leva gori ko jo prizges, oziroma ko odpres vrata.
Glede gretja je skoraj sigurno kriva zamasena pecka.
Servo volan so pa imeli samo 1.4E motorji (RN, RT), pa mozno da tudi 1.2RT, ampak za tega nisem preprican.
LP
s kljucem centralno zaklepanje dela samo na voznikovih vratih
zakaj?
ker ostali motorcki niso zvezani naprej med sabo, ta na soferskih je pa sefe za vse
torej daljinec odpre vse kljucavnice
gumb za centralno odpre vse klucavnice
kljuc v voznikovih vratih odpre vse kljucavnice
ce ga pa kam drugam vtikas, se bo ba samo tista luknja odprla kamor si bezal
kako je ce je kodni vzig se mi pa ne sanja
bi rekel da podobno
zakaj?
ker ostali motorcki niso zvezani naprej med sabo, ta na soferskih je pa sefe za vse
torej daljinec odpre vse kljucavnice
ce ga pa kam drugam vtikas, se bo ba samo tista luknja odprla kamor si bezal
kako je ce je kodni vzig se mi pa ne sanja
bi rekel da podobno
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Potem pa izgleda, da majo renaulti od letnika 1996 naprej tako:Shusuglao napisal/-a: torej daljinec odpre vse kljucavnice
daljinec odpre vse kljucavnice
kljuc v voznikovih vratih odpre samo voznikova vrata
ok, potem ni treba preverjat'
. Ce bo pa kaj prevec casa, se bomo pa tud k temu spravli.
Danes sta sla OBA brisalca (prilepla sta se na sipo, punca pa je vkljucla brisalce
sej ji ni za zamert, ma sele 3 mesce izpit:)).
Aja, danes je postal izpuh cudno glasen.. Kot bi imela sportni filter ali votel izpuh. Je mozno se kaj drugega? LP
Danes sta sla OBA brisalca (prilepla sta se na sipo, punca pa je vkljucla brisalce
Aja, danes je postal izpuh cudno glasen.. Kot bi imela sportni filter ali votel izpuh. Je mozno se kaj drugega? LP
Kako varovalko, ce je gume potrgalo
Sem danes ze zamenjal
20,84eur za oba brisalca, 2x51cm
Servo volana NIMA -> po knjizici sodec
, ker nima tiste posodice za olje
.
Za izpuh je se moj oce povedal, da je votel... Kam naj peljemo avto, da se pogleda, ce je izpuh zrel za menjavo ali ga je treba le zavarit (in seveda, da ga tudi zavari oz. zamenja, ce je potrebno:D)? Okolica Celja, prosim.
Hvala!
LP
Sem danes ze zamenjal
Servo volana NIMA -> po knjizici sodec
Za izpuh je se moj oce povedal, da je votel... Kam naj peljemo avto, da se pogleda, ce je izpuh zrel za menjavo ali ga je treba le zavarit (in seveda, da ga tudi zavari oz. zamenja, ce je potrebno:D)? Okolica Celja, prosim.
Hvala!
LP
Kako se odklepajo vrata je odvisno od modela.Zena ima megana 1.6 z opremo RT, pa ima centralno zaklepanje samo z daljincem, na kljuc se odprejo pa samo voznikova ali sovoznikova vrata.Tudi jaz sem mislil, daje crknil motorcek oz. micro stikalo v kljucavnici, dokler nisem potegnil dol tapeto.V kljucavnici je samo motorcek centralnega in nic drugega. Se pa da to popravit, vendar bi trebalo dodati micro stikalo(prostor za njega je ) in potegnit zico do stikala vrat v kabini.

Clio je zakon!