Vel satis 3,0dv6

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
bmajcen3
Kraj: sevnica

Vel satis 3,0dv6

Odgovor Napisal/-a bmajcen3 »

Zdravo. torej lastim si omenjen avto letnik je 2003. prvo vprasanje bi bilo glede pokvarljivosti motorja, glede na to da se dosti govori o le tej. Ali mogoce kdo ve, ali zacne avto ze prej kazati simptome, ali se kar naenkrat pokvari. Vracun mi negre to da ko so eni lastniki pravili, da so se normalno peljali po cesti in kar naenkrat bum zaribal motor... .
No jaz na svojem se nisem opazil kaksnega problema, vendar mi malo vzbuja strah, da se ne bo kaj tazga zgodilo glede na to da mam prevozenega ze 200000 km. Ali je strah upravicen? Mam pa se en manjsi problemcek na klimatski napravi, vcasih ob zagonu avta ta ne deluje, na displeju sicer vse dela in se da nastavljat, vendar ventilatorji ne pihajo, tako nato avto ugasnem in se enkrat prizgem da je potem v redu. kaj bi to lahko bilo?
avto: Renault vel satis 3,0dV6 initiale
traktor: Renault TX 103/14
motor: Yamaha R1
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Glede problema ti ne morem veliko pomagat...kar se samega avta tice: Ima ga moj bratranec, prevozenih je 182.000km in avto zaenkrat (tok-tok) dela brez problema. Sem pa tudi jaz ze slisal dosti o teh okvarah.
Uporabniški avatar
rogi2

ena gospa je rekla

Odgovor Napisal/-a rogi2 »

.....Ena gospa je rekla.... je zelo dobra rubrika v Dolenjskem listu....
Glej avto ima 2.. ... km in dela BP.Torej zakaj bi se sedaj tresel,Kaj bi bilo lahko narobe.Vozi in uzivaj.
Avtomobile imamo zato,da nas prepeljejo od tocke A do B.Edina razlika je samo kako udobno se vozimo.Ce imas avto servisiran potem po moje ni panike.Jaz vozim safrana,ki ima veliko vec km pa nisem nikoli pomislil na to,kaj pa ce se kaj pokvari.Tud mi zbolimo,ali ne?
Nocem biti kriticen,se mi pa tvoje vprasanje zdi bolj kot ne strasljivo za nekoga,ki bi mogoce zelel kupiti tak voz pa ga bodo govorice o tem,kako ,da je pokvarljiv ( o vsemogocih poznavalcih,ki so avto vidl samo na sliki) odvrnile od nakupa in si bo,kot mnogi raje kupil hitlerja in se vozu kot v tanku.
Konec koncev je to avto,v katerem se vozijo predsedniki drzav
Uporabniški avatar
bmajcen3
Kraj: sevnica

Re: ena gospa je rekla

Odgovor Napisal/-a bmajcen3 »

rogi2 napisal/-a:.....Ena gospa je rekla.... je zelo dobra rubrika v Dolenjskem listu....
Glej avto ima 2.. ... km in dela BP.Torej zakaj bi se sedaj tresel,Kaj bi bilo lahko narobe.Vozi in uzivaj.
Avtomobile imamo zato,da nas prepeljejo od tocke A do B.Edina razlika je samo kako udobno se vozimo.Ce imas avto servisiran potem po moje ni panike.Jaz vozim safrana,ki ima veliko vec km pa nisem nikoli pomislil na to,kaj pa ce se kaj pokvari.Tud mi zbolimo,ali ne?
Nocem biti kriticen,se mi pa tvoje vprasanje zdi bolj kot ne strasljivo za nekoga,ki bi mogoce zelel kupiti tak voz pa ga bodo govorice o tem,kako ,da je pokvarljiv ( o vsemogocih poznavalcih,ki so avto vidl samo na sliki) odvrnile od nakupa in si bo,kot mnogi raje kupil hitlerja in se vozu kot v tanku.
Konec koncev je to avto,v katerem se vozijo predsedniki drzav
Sej je tocen tako kot si napisal avto je res odlicen, zato se tut men mal bedno zdi da ga veliko ljudi graja kako je grd, pokvarljiv... verjetn ga res vecina ni nikol imela.
avto: Renault vel satis 3,0dV6 initiale
traktor: Renault TX 103/14
motor: Yamaha R1
judezales

Odgovor Napisal/-a judezales »

Avto je kar se tice voznje res super. Moj je imel 150 000 km, ko je zaribal motor. Na sreco sem imel garancijo, tako da so mi ga zamenjali in vozim dalje. Sedaj ima 175 000 in ni tezav.LP
Odgovori