zdle pa mal of, ta skandinavski slog bajtic je tko navzgravzn za bruhat, nikakor ne pase v naso okolje men so vse te bajte neke kockaste kao moderne tko grde da ko vidim kaka nova taka naselja me sam srat prtisne...
Drgac pa lepo si znizu, fajn zgleda ceprav neke ful razlike ni opazit...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
gagi«d hype napisal/-a:zdle pa mal of, ta skandinavski slog bajtic je tko navzgravzn za bruhat, nikakor ne pase v naso okolje men so vse te bajte neke kockaste kao moderne tko grde da ko vidim kaka nova taka naselja me sam srat prtisne...
ot.men je pa zlo usec,aleen ke je ta bajta a u kran ke?res najdes dobr okolje za slikce
gagi«d hype napisal/-a:zdle pa mal of, ta skandinavski slog bajtic je tko navzgravzn za bruhat, nikakor ne pase v naso okolje men so vse te bajte neke kockaste kao moderne tko grde da ko vidim kaka nova taka naselja me sam srat prtisne...
ot.men je pa zlo usec,
+1. Bi res morala bit vsaka bajta ko neki klincevi kozolec?
Jah no ni resno naprodaj sam ce bi gdo dal toliko kolikor hocem nej ga pele....samo to je cececece...tko da nau nc od tega ce bi pa slucajno su bi pa uzel ventilarja al pa novejsiga rsa