Problem pri belemu ekspresu je bila karoserija ki je kratko, malo in jedrnato povedano za en drek. Totalno prerjavela, pragovi, podn, tud spredaj ni prevec biserno izgledalo ko smo spucal vso umazanijo stran tako da je odlocitev padla, upasem bodykit na belem in iscem drugega ekspresa (jebat ga, bols zdej kot pa kasnej obupat nad stanjem avta).
Tako da v stilu Overhaulin' sem se odlocil da kupim se enega in seveda na avto.netu ni bilo nic pametnega. Nato obrnem par stevilk (vedno uporaben moj imenik) in nakar dobim cez par dni povratno informacijo da se prodaja zloglasni crni ekspress iz laskega ki sem ga dobro poznal in s svojim cliotom ga nisem ujel na cesti. Lahko temu recemo sansa najdit crnega ekspresa s papirji, urejeno homologacijo za stekla in podvozje, z elektricnimi stekli in pa daljinskim centralnim je kot da bi dobil na lotu sedmico - verjetnost je pomoje nekje tam tam tako da od zdaj naprej igram loto
No seveda jst nisem verjel kar sem slisal in sem sel v sredo gledat tega ekspresa in ja, bil je pravi
No pa k slikam
crna kromirana zadeva je parkirana v garazi

odstranjevanje nalepke (krom nalepka se drobi namesto da bi se odlepila tako da smo sli v nakup, resitev je radirka za nalepke ki jo prodajajo v vseh licarskih trgovinah. Pormasina in 3 ure kasneje ni bilo vec nalepk.

bling bling, avto je brez "pajl" nikjer zbuskan, tako da je osnova ODLICNA!

originalne obrobe ze odstranjene in "rostfraj" bullbari (haha)

opran, jutri posraufam se sprednje in zadnje bullbare dol (fuj fej fej)

se ena mokra slika

in pa se ena preden je sel spet nazaj v garazo

- sledi poliranje komplet avta in delov kjer so bile nalepke
- delo nazaj na belem (obrobe in pa hauba
za vse ki jim moja poteza ni jasna, profitiral sem 300-400 ur in pa stroske materiala ter barvanja
zdej pa na zakljucek se ga spet nazret