Renault Megane RS 230 F1 Team R26
http://www.enewslettervideo.com/renault ... r_eng.html
R26R - Hot hatch of the Year 2008
"The R26.R`s a hero, a tarmac rally car you can buy from the show room."
R26R - Hot hatch of the Year 2008
"The R26.R`s a hero, a tarmac rally car you can buy from the show room."
- SkratBolfenk
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
Sluzbena vozila Renault Sporta:

ampak siv mi je pa v zivo najbolj brutalen
. meni je bolj vsec kot bel. samo cist mora biti. sem po nejm drgnil umazanijo da vidim pravo barvo.
pa ne me zdaj kamenjat ker mi ni bel najboljsi
sem pa se nekaj opazil... ko pritisnes prst na zadnjo bocno plastiko(ker ni steklo...) mater se da v ta avto hitro vdret
samo orenk uzges pa bo plastika sama ven skocila

ampak siv mi je pa v zivo najbolj brutalen
pa ne me zdaj kamenjat ker mi ni bel najboljsi
sem pa se nekaj opazil... ko pritisnes prst na zadnjo bocno plastiko(ker ni steklo...) mater se da v ta avto hitro vdret
samo orenk uzges pa bo plastika sama ven skocila
druge so steklene razen : - tailgate and rear side windows in polycarbonateMaTe0 napisal/-a:@dare a ostale sipe so pa vse steklene? Zakaj pol tudi zadnja ni ?
Dvomim da so samo na zadnji sipi hoteli prisparat z kg ? Potem bi dali vse razen sprednje..
vrjetno se motim.
ma to ti bo sigurno Sokol razlozil
mene samo zanima kje je volan pa kje se prizge
na kratko ti bom napisu, k povedano je blo ze tokrat da se mi ne da pisat vse.86-4PJ napisal/-a:kaj je pa bistvena razlika tega R26R od R26 ? in pa R26 od RS ?
R26 ima od RS drugacno podvozje(trse) ter LSD, recaro sedezi. R26R je brez zadnjih sedezov, rollbar, brez airbagov(razen voznikovega), mislim da sem nekje zasledil da je podvozje celo mehkejse od R26, dirkalni sedezi, sportni pasovi, sipe iz polikarbonata(pleksija), titan izpuh,... konjenica je pa pri vseh enaka. Pametno so naredil pri R26 to da so vse poudaril na tezo(-123kg), ker zaradi tega ni potrebno vecjih zavor, manjsa poraba,....
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
lahko si pa ogledas na uradni strani vse lepo predstavljeno (zgoraj levo izberi "verzijo")86-4PJ napisal/-a:kaj je pa bistvena razlika tega R26R od R26 ? in pa R26 od RS ?
http://www.renault-sport.com/en/renault ... ge/megane/