Stupo napisal/-a:Eh, sej se da tut brez rocne mal igrat Jaz sem pa ugotovil, da je ESP prov fajn zadevca za po snegu, je tudi pri 100km/h nemogoce, da ti obrne avto.
@Ziiga, Vepar: Rumena rocka pod dnom naslona za roko je zasilna odtegnitev elektronske "rocne" zavore v primeru, da avtu zmanjka elektrike.
Drugace pa se tudi z elektronsko zavoro da obracati. Rocko za vklop je potrebno vleci kaksno sekundo do dve pa prime tudi med voznjo. Preverjeno.
Pudl napisal/-a:@Ziiga, Vepar: Rumena rocka pod dnom naslona za roko je zasilna odtegnitev elektronske "rocne" zavore v primeru, da avtu zmanjka elektrike.
Drugace pa se tudi z elektronsko zavoro da obracati. Rocko za vklop je potrebno vleci kaksno sekundo do dve pa prime tudi med voznjo. Preverjeno.
kaj pa tisti k majo sam gumbe za rocno ? ce ti prtisnes na gumb takoj primerocna? in spusti ce takoj se enkt pritisnes ? al ma ksn zamik?
@86-4PJ: Bom tako rekel - ce ne poizkusis, ne bos vedel. Seveda, ce sprasujes za svoj avto. Jaz sem na moji Laguni to poizkusil in vem da dela. Ce ze bos to preizkusal, delaj to na velikem parkiriscu, da ne bom jaz potem kriv, ker si razbil avto, ker so ostala zadnja kolesa blokirana!
86-4PJ napisal/-a:ja rekli so da dolenska snezi... bela krajina pa da je ze precej belo
snezi ze cel dan dz. ne vem kdo daje take trapaste informacije naokol, ker je dost ze pogled proti nebu, al pa po tleh, pa usak lahko vid, da ni nikjer nc belo, samo blato. jaki so tile nasi vremenarji, ni kej.