Twingo 1.2 l.97 by gasi

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Twingo 1.2 l.97 by gasi

Odgovor Napisal/-a gaši »

Sem nov clan tega foruma in bom tudi jas predstavil svoj avto. To je Twingo 1.2 letnik 1997, prevozenih ima slabih 108.000km in je moj prvi avto. Vozim ga od letosnjega poletja (junija).

Plani:
-alu felne 14col (ze imam)
-apex -35mm
-zadnje luci od novejsega letnika (ze imam)
-sprednje luci od novejsega letnika
-temnenje stekel (zadnjih :( )
-verjetno se kake malenkosti

Zamenjal sem tudi navadno anteno za mini anteno, sprednje zarnice(white) in pozicijske zarnice za pozicijske led diode, tablicam sem snel okvirje..

Bom se malo predstavil s slikami :wink:

Najprej sem se loto malo muzike..vzel sem komplet MACAUDIO mpx2000+mpbox300, komplet sem vzel tudi kablov.
Slika

Sprednji sistem Stealth 10tke za v armaturko in visokotonca.
Slika

Potem sem vse to naredil noter, v prtlazniku se morem malo skrit kable.
Slika

10tke sem zmontiral v armaturko tam kjer je prostor za njih, visokotonce pa sem kr z obojestranskim tesakrepom zalepo :roll: .
Slika

Radio je malo starejse od Pioneerja je ze blo not ko sem kupo avto pa sem ga not pustil kr se vredu dela.
Slika

Zdaj pa se malo slik od avta, sem ga glih opral in se se malo sveti :wink: .
Slika
Slika
Slika
Slika

Po zimi ga morem peljat k licarju da mi ga malo porihta kr me malo rja napada(zadnji levi blatnik), pa havba je malo popikana od kamenckov, pa dobro se bo moral spolirat.
Slika

Nabavo sem tudi luci od novejsega letnika, zmontiral jih bom po zimi.
Slika

Prisle so tudi litke original za Renault INTRA T-line 14col 5.5J z gumami 185 55 14, felne so solidno ohranjene gume pa bom moral najbrz zamenjat..(mogoce ce kdo ve kje bi dobil papirje za homologacijo?)
Slika

Probal zmontirat..ko en traktorcek :D ..mislim da kr lepo sedejo.
Slika
Slika

To je blo zaenkrat vse, bom pa vas sproti obvescal ce bo kaki novi update :D .Upam da mi bo uspelo uresnicit plane, pac studentski zep treba malo gledat na eur, pocasi in vztrajno.

Vasa mnenja, graje, pohvale so dobrodosle :wink:

Lp Gasper
Zadnjič spremenil gaši, dne 10 Jun 2010, 20:36, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
gaši

Nevem zakaj je tak postrani, da je malo besedila odrezanega vam se tudi vidi?..pa slikice mi negre dat v avatar :?
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

NC jasn ka si hotiu z zadnjim postom povedat, men cist lepo odpre vse...

Ja drugace pa lepi zacetki, priporocam da ko bos spuscal daj letne gume gor pa optiko nared, ker js sm na zimskih delu pa mi na letnih mal gumo zre...

za spredn sistem pa probi mal zrihtat tist visokotonc, nekam se ga sigurno da stisnt...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

lepo rihtas :wink:

sam da ga nov unale voda zadi zalila zdj k je tak dezevje ? al kaj je tist en potok ? 8)

z aavatar..mas pa za nastimat v svojem profilu spodaj kjer spreminjas podatke in sicer mors prlimat en link iz neta kjer je tvoja zeljena slika :)
najbolje da gres na www.slikomat.com , tam nalozis fotko in oznacis tam da ti jo pomanjsa za avatar in prlimas sem ter walaaa dela :wink:
Slika
Uporabniški avatar
gaši

gagi`d hype: no te pa tak vredu ce lepo vse odpre :wink: ..ja sej jas sem tud tak mislo, prvo felne z gumami pol pa ga spustit, pol pa se na optiko tak kot si reko..upam da bo vse ok :) ..ja tist visokotonc bom moral nekak drugam stisnit :roll: .

86-4PJ: ne tisto ni potok zadi je zid betonski, za njim pa se dranaza pol pa zemlja, tak da ni straha :) ..ja bom probal avatar zrihtat ja :wink: .hvala..
Uporabniški avatar
gaši

No da malo obudim mojo temo..malo updejta :D

apex -35mm
Slika
prisle so tudi nove gume KUMHO ECSTA SPT 185 55 14, ki so ze zmontirane in scentrirane..
Slika
Slika
in volan od cliota 16V ..
Slika
okrog 15. zmontiram felne in fedre+optika..pol homologacija..pol pa se pridejo kake malenkosti :)
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Tole bo pa lepo za vidt ko bo na litkah in prizemljen :wink:
Pa lepo da bos volan zamenu ker tale original je naibol butast volan kar sem jih vidu na Renojih... se prednje luci menji pa mogoce dei temnit sipe kot si rekel pa bo res najaci Twingic :D
Skoda je sam da ni kake crne barve ker pol bi pa res zazigal...ampak je useen v redu...

Varno vozi se naprej :wink:
Uporabniški avatar
gaši

ToomY: jaz tud komaj cakam da vidim kak bo zgledal z felnami in malo prizemljen..ja sej tale volan ko je zdaj se tud men ne dopade najbolj prav butast je ja..ja sprednje luci pridejo drug tedn (clarglass) ..pol pa bom skupaj sprednje in zadne zmontiral..sipe pa bi dal temnit ce bi bil se star zakon, da pa bi mel samo zadne pa se mi ne dopade prevec..mogoce pa kdaj :)

Hvala za komentar..
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Lepi bo Twingy :twisted: Pa cimprej vse zrihtaj! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
gaši

Hvala..samo upam da uspe vse to :wink:
Uporabniški avatar
gaši

Mali update..priso je 15. marec, zmontital sem fedre in felne plus optika :) ..mislim da kr fajn sede..malo pa se precenite vi..par slikic za predstavo, slikane s telefonom zato so bol slabe..
Slika
Slika
Pred RTI-jem, danes dal prosnjo za homologacijo..jutri ze letim tja..
Slika
prislo bo pa se vec slikic..
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

U koncno si namontiral.... res pohvalno lepo zgleda... ravno prav na tleh ceprav bi fletne lahk ble tud 15 ampak mi je useen vsec.
Pa lepo da si se sploh lotil twingica zrihtat ker ponavad jih je vecina serijskih..
Zdei sam se volan zmontiraj pol bo majka :wink:

.... pa slikaj avto se od zadaj da se vidi kako na siroko "stoji"
Uporabniški avatar
gaši

Ja koncno ja :D ..no mislim da so 14 cist dovol za 1.2 mlincek in to da nimam servota..ceprav bi 15tke tud pasale, sam bom ze prezivel..ja bom ga poslikal tudi odzadaj, jutri se morem menjat sprednje pa zadne luci se..hvala za komentar :)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Lep jajcek :) Kaksne luci pa mislis dat gor? Letos 14" do drugega leta pa te bomo ze preprical da das gor 15.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

kolk si dal za fedre?to si nove kupu al rabljene?
l.p.wily
Zaklenjeno