PREDELAVA KLIME iz plina r12 na r134
PREDELAVA KLIME iz plina r12 na r134
torej klima se je spraznila do te mere da se niti kompresor vec ne vklopi
pa ker nikjer ni vec nikogar ki bi filal z R12 plinom, sem sel do Parklja na rakovo jelso vprasat kaj zdaj
pravi da lahko predela na r134 plin, zamenjal bi tesnila in vse gumaste dele pa kompresor dol in scistit
ceno je pa postavil od 300 do 400eur
zdaj me pa zanima ce je ze kdo delal tako predelavo in ali je cena prava, pa ce bo z novim plinom vse delalo kot mora, ali bo ribnilo cez en mesec?
je se kaksna druga alternativa?
pa ker nikjer ni vec nikogar ki bi filal z R12 plinom, sem sel do Parklja na rakovo jelso vprasat kaj zdaj
pravi da lahko predela na r134 plin, zamenjal bi tesnila in vse gumaste dele pa kompresor dol in scistit
zdaj me pa zanima ce je ze kdo delal tako predelavo in ali je cena prava, pa ce bo z novim plinom vse delalo kot mora, ali bo ribnilo cez en mesec?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pozdravljeni
Preverite se pri drugih mojstrih, ki se okvarjajo s klimam: Avtoelektrika Zalaznik, Avtoelektrika Kogovsek, Pooblasceni servisi .................. Skoraj ne morem verjeti, da bi morali sedaj vsi predelati sistem.
Lep pozdrav
Preverite se pri drugih mojstrih, ki se okvarjajo s klimam: Avtoelektrika Zalaznik, Avtoelektrika Kogovsek, Pooblasceni servisi .................. Skoraj ne morem verjeti, da bi morali sedaj vsi predelati sistem.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
ja kaj pa
r12 je prepovedan ze od leta.... hmm 93?
da se ga dobit se pri kaksnih majstrih ki avtobuse filajo, ali pa pri kom ki hladilnike popravlja, samo vsakic lovit nekoga ko je treba klimo polnit mi res ni vec zabavno, pa se vedno manj jih je
bi rad kaksno trajnejso resitev
bom sel se kam vprasat kaj pravijo
kdo pa je najboljsi klimas v ljubljani in bliznji okolici?
r12 je prepovedan ze od leta.... hmm 93?
da se ga dobit se pri kaksnih majstrih ki avtobuse filajo, ali pa pri kom ki hladilnike popravlja, samo vsakic lovit nekoga ko je treba klimo polnit mi res ni vec zabavno, pa se vedno manj jih je
bi rad kaksno trajnejso resitev
bom sel se kam vprasat kaj pravijo
kdo pa je najboljsi klimas v ljubljani in bliznji okolici?
Re: PREDELAVA KLIME iz plina r12 na r134
Sam teb mora nekje puscat plin, ker tako hitro ne more spustit.Shusuglao napisal/-a:torej klima se je spraznila do te mere da se niti kompresor vec ne vklopi
Te klime, 1. generacije so drzale tudi po 5-7 let brez kakih polnjenj....
( npr sodelavec imel vectro 95 novo in do 2003 ni polnil nic).
Seveda so se majstri k filajo stari plin v klime.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
hvala za ta link, vsaj vidim da je se kdo tako trapast kot jaz
@Tommy30
pusca ze, samo ponavadi je drzalo dve leti potem je zacelo slabse hladiti in treba je bilo filat
najbolj se je spraznila cez zimo ko sem jo pozabil redno prizigat
zdaj pa je avto stal vec kot eno leto, pa ze pol leta pred tem je slabo hladilo, tako da mozno da se je spet spraznilo.... ali pa sem zluknjal hladilnik takrat v hosti
ce je tako bo treba se nov hladilnik
jaz bi samo rad da dela, poleti je vrooooce
bom usnje na sedezih unicil ce prevec svicam
@Tommy30
pusca ze, samo ponavadi je drzalo dve leti potem je zacelo slabse hladiti in treba je bilo filat
najbolj se je spraznila cez zimo ko sem jo pozabil redno prizigat
zdaj pa je avto stal vec kot eno leto, pa ze pol leta pred tem je slabo hladilo, tako da mozno da se je spet spraznilo.... ali pa sem zluknjal hladilnik takrat v hosti
ce je tako bo treba se nov hladilnik
jaz bi samo rad da dela, poleti je vrooooce
bom usnje na sedezih unicil ce prevec svicam