Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori

Barva vozila?

Monaco blue (williams)
139
66%
Sport oranžna (focus st)
71
34%

Skupaj glasov: 210

Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

nightmare napisal/-a:Kiro zanic podvozje. :lol: Sm ze mislu da si registrirou. :D
tut jaz sem voznje po samo 3 kolesih ze vajen :D
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

se mal williamsa v williju :D

Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

Hmmm. tezko rect. Gagi mi more se prnest kabl zarnce tablce, spredi morm zmonterat pozicijske zarnce ter luci nastelat. Kolotecne plastike zmontirat tko da smo fertik za tehnicnga.

Morm sicr se puso na saltarju zamenat ker mi menjalnik solzi :?

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

Dans je blo pa ZLOOOO zanimivo :wink:

Vbistvu se na avtu dela ze od petka s polno paro. Zavore so ociscene in podmazane, novo olje v menjalniku, plastika za pod menjalnik, zmontirane kolotecne plastike, meglenke porihtane, nastavljene luci :wink: Avto je ze na cesti, edino se sprednja prema ima luft. No in kot se je danes na tehnicnem izkazalo je za to krvi sprednji levi lezaj.

Je bilo pa kar pestro na tehnicnem. Ze ko sem avto samo pripeljal noter, se stopil nisem iz avta, je nek zatezen nebodigatreba gospod zahteval homologacijski kartoncek. Kasneje se je slucajno spomnil, da potrebuje tudi prometno. In ker nimam homolo kartoncka za avtu in ga za nic tudi ne rabim, mi je zacel nastevati stvari, ki bi morale biti homologirane. Npr: izpuh, felge, hauba... Seveda se je moral tudi skloniti in pogledati, ce avto slucajno ni naknadno spuscen. Ko sem mu obrazlozil, da so vse stvari original je le nekako spravil avto na trak. Pregledal podvozje, zapeljaj nad kanal in ze takoj sodelavcu narocil naj pogleda izpuh in ce slucajno kje izpusca :) No potem je slo vse spet vredu dooooooookler nismo prisli do tiste tocke, kjer so vsi ventilarji na slabem glasu. Merjenje plinov. Takoj je rekel, da bo treba pline zrihtat, ker presegajo dovoljeno mejo za 10%. Potem jim je bilo potrebno obrazloziti se, da je ta doticni motor brez lambde sonde in brez katalizatorja. Zaceli so iskati po vseh moznih katalogih, vendar nic.

Kljub vsemu so me spustili, le lezaj bo potrebno zamenjati :) Storja
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Lahko kako lepso slikco prilimas gor?
Drugac je pa lepi :wink:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

na kere tehnicne si su ?
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

na Interservice :wink:
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Kaj pa ksna slikca z novimi tablicami??Da vidmo registrirano zverinco :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Js mam oni obrazec tud ziga... a si klical gospoda na zavarovalnico??

Drgac cestitam da je slo cez tehnicnega...

Zdj lahk dokoncno sliko predstavis se v clanskem delu... :D

Dobrodosel med clani :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

ja na lpp so res salabajzri se sploh ne sekirajo dost ce je kej cez mejo al pa ne...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Ziiga

gagi«d hype napisal/-a:Js mam oni obrazec tud ziga... a si klical gospoda na zavarovalnico??

Ja sem klical, ampak malo prepozno, ker sem bil do pol 8 polno zaseden danes. Se slisiva jutri zjutraj in upam, da se bova vse zmenila. Bi bilo fino, da bi ga v petek dokoncno registriral in sel po tablice.

Po eni strani se mi zdi prav, da pregleda cel avto, ker se po cesti vozijo taksne kripe, ki tam nimajo kaj iskati. Ampak vseeno se je videlo, da je vozilo na novo sestavljeno in nevem zakaj je moral tako komplicirati.

Slike pa se pridejo :wink:
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

haha interservice rox...jst sm mel avto se uzuni ko je en tip prletu cist iz druge strani hale do mene in zacel na polno gledat kako je spuscen in kere gume mam gor in izpuh...zacel tezit da brezveze da grem sploh not ker nimam homologiranga nic..sm reku da ne rabm ker je vse original...no na konc je blo vse tip top razen cistosti izpuha...vmes so me poslal se na lpp zarad lonca kjer so ugotovil da je tipski in da nimam kej homologirat :lol: no potem se je moj mehanik neki cajta kregu z njimi kaj se grejo pa so me spustil cez :D nkol vec :roll:

drgac pa prec k bo cajt se bom oglasu da vidm koncni izdelek :wink:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

No samo da je slo cez :wink: Kdaj pa pridejo kaksne nove slike?
Zdaj ga pa cuvaj, pa po pameti, sploh dokler po sneg :!:
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

Ja majo posebne storije tele na interservisu :)

Jutri sibam se zrihtat lezaj, danes sem ga sel iskat in mi je dal tok popusta, da me je sam lezaj prisel 20eur. Danes sva z agentom uredila vse glede zavarovanja. Velja od petka naprej, jutri se uredim vse do konca, v petek pa dokoncno dvignem registrske tablice in placam cestnino :)

Ga cuvam ja :wink: Se kar dobro vozi :)
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

Vidm da ga mors pa skos sraufat....tut ce stoji v garazi....kwa se le bo hehe :lol:
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Odgovori