WinXP & ADSL Modem

Vse ostale teme
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

firewall mam norton internet security 2004. Je tut ze antivirus zravn.

CD je free samo sem si ga preko torrenta dol potegnil drugac je pa naslov cdja "Microsoft Windows XP SP2 With Advanced Security Technologies" YUM je pa zripal zadevo.

styleXP: celotne teme ne uporabljam drugace pa
vusual style: chaninja
za background mam eno slikco ki mi je ful dobra
ikonice: newsilversys

zadeva pa zgleda takole:
Slika

Drugace sem pa sedaj ob novi istalaciji vsem programom onemogocil direktno povezavo na internet, npr MSN in ICQ ker se mi je prej vse skupaj ful dolgo nalagalo ker ni bilo povezave takoj. Pa moram rect da ful pomaga.

btw se mi pa zdi da v updejtih ni vseh popravkov, ki so v SP2 nisem pa ziher.
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Kje si si toti stil za XP dol potegno(pa kolk je kaj velik)-mas link?!Kr toti mi je puuune dober,ne pa jaz ko imam se kr standardni zeleni gumb za START
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

mene je bolj ozadje fasciniral :shock:
Slika
SanSan

stile, ikonce, logone itd lahko najdete na http://www.themexp.org/.

Ozadje pa sem enkrat na eno ful dobro stran priso pa ne vem vec linka :cry:
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Sansan.. kaj nortonov firewall nima tako kot ZoneAlarm, da bi kontroliral programe.. kdo dostopa na net, kdo ne.. pa tak dalje?
SanSan

Seveda ima norton tudi to. Saj v bistvu vsi soft. firewali tako delujejo. Jaz pac zaupam nortonu, ker je eden najvecjih in zlo hitro pridejo updejti gor + tega sem slisal da ga je baje zelo tezko onemogocit od zunaj.

Drugace pa mi je fajn ker imajo dost updejtov tudi za firewall kerj so not podatki o nekaterih programih in jih pol zna firewall sam skonfigurirat ktere porte lahko uporabljajo itd. Za ostalo pa pac mors sam naklikat. Pa spam filter mi je kar vsec ker se lepo v outlook zintegrira.
Uporabniški avatar
birkoff

Hmm jaz sem bil tudi na nortonu.. na fw ne.. druga pa sem uporabljal.. samo sem opustil.. ker je pocasen software.. recimo ze av je mrezo upocasnil da je hudo.. :( skoda da tega ne resijo.. ker drugace je pa dober software to..
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

V glavnem,moje mnenje o enotedenski uporabi WINXP SP2 je:BLJAK Nekateri p2p programi sploh ne delajo,dc++ sem moral dobit popravke,nonstop nekaj javlja in moras potrjevat ali zavrnit....Mislim,da bom kar nazaj nalozil navadni XP!! :cry: :cry:
SanSan

blue tornado izklopi win firewall, pa nebi smel imet vec teh problemov.
Uporabniški avatar
birkoff

blue tornado napisal/-a:.Mislim,da bom kar nazaj nalozil navadni XP!! :cry: :cry:
sej lahko probas uninstallirat sp2
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

Saj sem izklopil firewall.....Pa iz suprnove downloada recimo 15 min,pol pa zamrzne,tak da moras vsakokrat preverjat,ce dela :mad: :mad: :evil:
Uporabniški avatar
birkoff

Jah MS say: "NO warezzz boyz!!!!!!" :) :D
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

Nisem bral vseh postov, zato ne vem ce ste ze najdli resitev... Tukaj se nahaja resitev 8) : http://sportnosrce.ath.cx:8080/clanki/adslhelp.htm

No pa uspesno zaganjanje :)
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

blue tornado napisal/-a:Saj sem izklopil firewall.....Pa iz suprnove downloada recimo 15 min,pol pa zamrzne,tak da moras vsakokrat preverjat,ce dela :mad: :mad: :evil:
Sam uporabljam XP pro SP2 in z bittorentom nimam nobenih problemov. Katero verzijo XP SP2 pa imas ? Finalno , RC1 , RC2 , .... ? Kajti niso vse verzije enake !
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

blue tornado napisal/-a:V glavnem,moje mnenje o enotedenski uporabi WINXP SP2 je:BLJAK Nekateri p2p programi sploh ne delajo,dc++ sem moral dobit popravke,nonstop nekaj javlja in moras potrjevat ali zavrnit....Mislim,da bom kar nazaj nalozil navadni XP!! :cry: :cry:
Cudno , meni vse dela ( boljse kot prej ). Vazne so samo nastavitve.
Odgovori