zavore - megan 1.6 l.2002
zavore - megan 1.6 l.2002
je kdo pred kratkim menjal zadaj cilindre in obloge in pletenice za rocno, ce ima na voljo cene za material,
(jaz peljem v ponedeljek ustimat zadaj, ker se mi je vceraj zgleda na levi strani sesulo, pa posredujem potem ceno popravila)
(jaz peljem v ponedeljek ustimat zadaj, ker se mi je vceraj zgleda na levi strani sesulo, pa posredujem potem ceno popravila)
Prosim, da si preberes navodila pisanja in se drzis kulture pisanja. Ljudje resno sprasujejo zato prosim, da se vzdrzis komentarjev, ce nimas kaj pametnega za povedatdenisn napisal/-a:A Megan l.2002 1.6 16vMely007 napisal/-a:razdri enkrat zavore pa bos ugotovil,denisn napisal/-a:Katere cilindre? Od vilicarja?
govorimo o zadnjih zavornih cilindrih za renault megan l.2002 1.6 16v
Re: zavore - megan 1.6 l.2002
PozdravljeniMely007 napisal/-a:je kdo pred kratkim menjal zadaj cilindre in obloge in pletenice za rocno, ce ima na voljo cene za material,
Cena zadnjih zavor:
- obloge 30,00 eur
- cilindri 54,90 eur ( brez ABS )
- cilindri 64,94 eur ( z ABS )
- zica rocne potege ( zaile ) 19,92 eur
- delo 60 - 80 eur
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
k njemu vozim avte ze 15 let, pa fotr je k njemu vozu se svojo takratno stoenko, audija 60L, R-12-ko, sami oldtimerji,
tko da se poznamo ze lep cajt,
sej me je vprasal ce zamenja cilindre-zadnje, pa sem reku da naj nardi tko da bo za en cajt, no pa je dal nove ker se mi ni zdelo tak strosek, ko mi je reku da bo okol 100eur se predno je podrl zadevo, obloga na levi strani je bila dobesedno zdrobljena na majhne ploscice-se prve so bile notr, avto ima danes 98000km, sprednje ploscice pa bom pelju zamenjat enkrat spomladi-pred sezono
drugace je avto od punce, pa imam vedno jaz to sreco da se meni zgodi kaj takega, da odkrijem tezavico in da potem takoj odpravimo, ker v petek ko se je zdrobilo je zastekalo in usekalo na polno, tako da sem takoj vedu zakaj gre.
u glavnm urejeno zdaj!!!
tko da se poznamo ze lep cajt,
sej me je vprasal ce zamenja cilindre-zadnje, pa sem reku da naj nardi tko da bo za en cajt, no pa je dal nove ker se mi ni zdelo tak strosek, ko mi je reku da bo okol 100eur se predno je podrl zadevo, obloga na levi strani je bila dobesedno zdrobljena na majhne ploscice-se prve so bile notr, avto ima danes 98000km, sprednje ploscice pa bom pelju zamenjat enkrat spomladi-pred sezono
u glavnm urejeno zdaj!!!
vzrok je bil: kot pri mnogih meganih, da je slaba kvaliteta originalnih oblog zadaj ki se scasom zacnejo krusit ter pokat in ko pride njihov trenutek se odlepijo in razletijo, vem za par primerov kjer se je to zgodilo pri prvovgrajenih oblogah, zato me ni presenetilo,
itak pa ko kupis rabljeno vozilo, katerekoli znamke nikoli ne ves kaj se je prej z njem dogajalo in kaj kmalu se pokazejo vse napakice na njem,
s tem meganom imava v 6 mesecih odkar sva ga kupila kr sreco, in zdaj bo bolje vzdrezavn kot prej tko da samo gasaaaaaa
itak pa ko kupis rabljeno vozilo, katerekoli znamke nikoli ne ves kaj se je prej z njem dogajalo in kaj kmalu se pokazejo vse napakice na njem,
s tem meganom imava v 6 mesecih odkar sva ga kupila kr sreco, in zdaj bo bolje vzdrezavn kot prej tko da samo gasaaaaaa