Motor lagune cudno dela

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
lagunec

Motor lagune cudno dela

Odgovor Napisal/-a lagunec »

Imam laguno letnik 2003 motor 1,9 dci sem prvi lastnik. To soboto so se zacele pojavljati cudne stvari, namrec ko sem prestavil iz druge v tretjo avto ni hotel potegniti ceprav sem pritisnil pedal za plin, ni ugasnil ali pocukal samo nic se ni zgodilo no po nekaj sekundah je odreagiral in normalno potegnil. To se je ponovilo tudi cez nekaj minut ko sem prestavil iz tretje v drugo in pritisnil na plin zopet nekaj sekund nic potem pa normalno delovanje naprej, potem ej avto normalno potegnil in pospeseval. Danes ko sem se peljal zjutraj v sluzbo zopet podobno ze pri voznji v tretji prestavi avto ni hotel potegniti, potem ko sem prestavil drugo je zopet bil nem na pritisk pedala za plin nato pa potegnil normalno. Na armaturi se ne prizge nobena lucka ali pa kaksno opozorilo. Ima kdo kaksno idejo predno se zapodim na servis, ker nebi rad da mi menjajo vse zivo zadeva pa bo ista.
Uporabniški avatar
sonykoper
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a sonykoper »

ja je elektronski gas, tako da lahko je kak kontakt , al pa sam motorcek ... :? , poglej mal
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

a je treba kaj odmontirat ?
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Verjetno bo treba odmontirat pedalo za gas. Sem ze 1x nekaj gledal kako je to narejeno, samo nisem odmontiral. Po moje ni problem odstranit, samo pojavi se en problem: Kaj potem narediti s to pedalo :? Jaz ga ne bi upal narazen vzeti :shock: Po mojem je vse zivo tam notri :roll: in ga verjetno ne bi znal sestaviti vec. :twisted:
Mogoce bi bilo prej koristno ce samo informativno poklices na PS in vprasas kaj bi lahko bilo to. Ce to bodo samo ugibali, potem je bolje da se sam lotis dela. Ce bodo pa takoj vedeli kaj je, ti pa povedo npr: to in to, pa si spet lahko sam popravis.
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Odgovori