Clio 1.6 16v
Ne, homologiral bom tako da mi bo zadne upisal, spredne pa bojo ostale take, se zmeri pravm da najlazje nardis tehnicnega in homologacijo tako, da avta gor nevidjo..
Vem pa da ni prou...
Pregleda pa itak ne delam na RTI ali LPP... mamo v nasih koncih eno tako bl kmecko zadevo, ki zmeraj uspe, je pa legalna
Vem pa da ni prou...
Pregleda pa itak ne delam na RTI ali LPP... mamo v nasih koncih eno tako bl kmecko zadevo, ki zmeraj uspe, je pa legalna
Jah nic, magneti v starterju so rekli adijo (odlimal so se), voda mi lula (tece), pri pokrovu termostata, desna aksa je rekla adijo (Tripod morm menjat, trese ko hudic), Zadna lezaja sm pa vcer zamenju... avto je pa zdej podrt tut notr, ker bom osvetlitev ustimal, vse skorej pocrkalo...
Je pa neki novga... kupu sm bunko prestavno od RS-a Mk1... Ne praste kok je na uradnem servisu..
Zdej bo neki casa podrt... Pa cist mozn da gre glava dol, na portanje....tole bomo se vidl, sam ce se bo portal pol bojo se druge odmicne, loputo, izpusni kolektor, pa Remap ECU-ja...
Lp!
Je pa neki novga... kupu sm bunko prestavno od RS-a Mk1... Ne praste kok je na uradnem servisu..
Zdej bo neki casa podrt... Pa cist mozn da gre glava dol, na portanje....tole bomo se vidl, sam ce se bo portal pol bojo se druge odmicne, loputo, izpusni kolektor, pa Remap ECU-ja...
Lp!
Teb tut zadne case odkar mamo sneg neki desna roka zateguje? 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car