Ufff, potem pa ni to tak enostavno menjat.Ziiga napisal/-a:Rikverc stikalo se nahaja na menjalniku pod levo akso. V bistvu je v tik pred ohisjem diferenciala. Ko in CE ga bos sam menjal je treba ko ga odvijes, cim hitreje s prstom pokriti luknjo (da olje ne stece iz menjalnika) ter novega privijaciti. To je to. Potem se kontroliraj nivo olja v menjalniku
stikalo za vzvratne luci laguna grandtour
Sem ugotovil, za kaj je ta konektor, za avtotelefon. Ce rabi kdo navodila mu jih posljem.ensiferum napisal/-a:kir kej ve kam gre tist konektor ko ga drzim v roki?
pa ce kir ve bol antanc kje naj bi bi tist stikalo za vzvratne luci
http://telet.moj-album.com/album/14019199/
hvala
Da potegnem temo iz pozabe
ko grem vzvratno,zadnje dni opazam,da se mi rikverc luci prizgejo kokr jih pac prime
Vrjetno je krivo stikalo,ki pa ne vem kje se pri mojem avtu nahaja
Pa se to,se to stikalo da scistit,ali je boljse kr novga kupt?Pa ce ker ve kak je strosek novega(clio2 phase2).
Live long and prosper \\//
Pa ne pri laguni2!Stikalo se nahaja na vrhnji strani menjalnika.Najdes ga ce gledas z vrha motornega dela.Kot je ze nekdo napisal imas gor 2 zici ki sta prikljucena nanj.Ko ga odvijes ne bo nic teklo ven.Je pa kar tesko odviti,saj naticni kljuc ni dovolj globok,z vilicastim ali pa obrocastim pa ne prides zraven.Sam sem ga ze menjal,s pomocjo orodja,ki sem ga izdelal sam(cev 2").Ziiga napisal/-a:Rikverc stikalo se nahaja na menjalniku pod levo akso. V bistvu je v tik pred ohisjem diferenciala. Ko in CE ga bos sam menjal je treba ko ga odvijes, cim hitreje s prstom pokriti luknjo (da olje ne stece iz menjalnika) ter novega privijaciti. To je to. Potem se kontroliraj nivo olja v menjalniku
Včasih vozim hit,včasih pa počas