Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Ce ni svecka ali injektor, potem imas lahko predihano dihtungo na glavi. Poglej ce ti kaj zre vodo ali olje ali pa obcasno trokira pod nizkimi obrati. Ce ni niti to, se zacne eksotika napak (tu sem mojster
). Lahko da ti ventili ne tesnijo... Bos ze ugotovil.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Se en napredek:
Danes po sihtu preverim svecke! Zamenjam dve med seboj in z izklapljanjem kablov ugotovim, da spet isti cilinder ne dela.
Hm..
Snamem razdelilno kapo, spucem kontakte, ker ni bla videt nc kej zjebana, vrnem nazaj... Isto!
Kaj cmo... Injektorji?
Snamem zascitno plastiko, neki casa buljim in opazim neki zanimivega... Prikljucek na injektor je snet!
Plastika na prikljucku je preperela do te mere, da se je snel!
Pa se nekaj slikic:

In kako sem zadevo zacasno resil - spet zica tuning!

Moje drugo ime je MacGyver!
Sej ne vem kaj bi clovek reku... Joku bi se od veselja, ker me je kostalo par centi zi(v)ce(v), in hkrati smejal od muke, ker sem ostal brez pol zelodca!
Samo nekako ko pogledam TA posnetek in pa TALE posnetek, je naenkrat vse pozabljeno!
Pri prvem mi je malce uslo in se precej zvrti v prazno, pa zoprno je z levo roko drzat mobitel in volan hkrati!
Da sem sklepu na napacno diagnozo me je zavedu prejsnji lastnik, ker je opozoril na nosilce. Zdej samo odpravim cricke v armaturki, pa je to to!
EDIT: Cist tko za ziher, lahko lastniki F7Pjev se sami preverite preperelost kontaktov!
Uf....
Danes po sihtu preverim svecke! Zamenjam dve med seboj in z izklapljanjem kablov ugotovim, da spet isti cilinder ne dela.
Hm..
Snamem razdelilno kapo, spucem kontakte, ker ni bla videt nc kej zjebana, vrnem nazaj... Isto!
Kaj cmo... Injektorji?
Snamem zascitno plastiko, neki casa buljim in opazim neki zanimivega... Prikljucek na injektor je snet!
Plastika na prikljucku je preperela do te mere, da se je snel!
Pa se nekaj slikic:

In kako sem zadevo zacasno resil - spet zica tuning!

Moje drugo ime je MacGyver!
Sej ne vem kaj bi clovek reku... Joku bi se od veselja, ker me je kostalo par centi zi(v)ce(v), in hkrati smejal od muke, ker sem ostal brez pol zelodca!
Samo nekako ko pogledam TA posnetek in pa TALE posnetek, je naenkrat vse pozabljeno!
Pri prvem mi je malce uslo in se precej zvrti v prazno, pa zoprno je z levo roko drzat mobitel in volan hkrati!
Da sem sklepu na napacno diagnozo me je zavedu prejsnji lastnik, ker je opozoril na nosilce. Zdej samo odpravim cricke v armaturki, pa je to to!
EDIT: Cist tko za ziher, lahko lastniki F7Pjev se sami preverite preperelost kontaktov!
Uf....
Zadnjič spremenil Waxxx, dne 26 Nov 2008, 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
O ***** na to varjanto sm pa cist pozabu.Ce bi reku da trokira bi se kej pomislu.Mam jst tud ene 2 al tri konektorje tko sfukane pa resene na podobn nacin k ti.Dvomm da je plastika preparela to je zarad nespretnosti pri odklaplanju konektorjeu in plastika prc odleti stran.
No vazn da si postimou in da pele tko k mora.Zdej mi pa moj deluje mal zamorjen.

No vazn da si postimou in da pele tko k mora.Zdej mi pa moj deluje mal zamorjen.