Pr men je bil konektor na benz pumpi zanic, slabi kontakti in sm prelotal novga in je blo ql, prov tko je bla sezgana +zica za benz pumpo in je na cesti k sm zapelu na veliko lukno skurl varovalko ker je prtiskal na maso.
Ce ti je popolnoma zmankal bencina je 10l premalo da ti ga bo pognalo po ceveh.Sm meu ist problem.Med vozno se nekako preliva in ga pumpa zajame kle je pa useh 10l najbrs ostalo v prvem rezervoarju.Nali se 10 pa bos vidu da bo uzgalo.
No sej, bom kr polhnga s kanticam natanku, vendar jaz nimam prvega (malega) tanka, ker je bil avto na plin in je direktna cev do glavnega tanka. Sicer pa se zmeraj lucka utripa. Bom tankal pa porocam
A ste zmerl pritisk na dovodu? To ni zadost ce sam vids ta tam bencin prtece. To more orng spricnt, pa najbl fajn bi blo zmert, sam k sm pozabu kok more bit pritiska.
ceprav vseeno sumim vzigalne kable. Ker ko smo avto verglali me je kar posteno streslo in sem v roki le drzal kabel. Lahko je notri prisla vlaga in posledicno prebija. Bom videl ko se vse skupaj malo osusi
Simpl k pasulj. Vzames injektorje na fuelrail-u ven in verglas. Ce sprica dobr potem ni kriva pumpa. Kaksne so svecke? Mokre? Te stvari se najprej pogleda. Ce kabl prebija pol je zih fuc.
Lahk je pa res miljon stvari...najprej ta najbolj ocitne, pol pa naprej na pumpo, konektorje, kablovje, itd.
ja, dans sm se spravu nanga. Ker more v roku enga tedna bit obvezno prpravljen za na cesto. Tko da sm kupu startsprej za tistih 5eur in neverjetno, avto je se isti moment ko sem nasprical v loputo zalaufal in laufa normalno. Zgleda, da je bil res problem v skupnem vodu