Laguna 1.9 dCi Expression l.02
Za pomlad planiram nakup enih 17 col felten...A mi lahko malo svetujete, kaksne bi pasale na laguno ? Ce hocete, lahko tut prilepite kaksno slikco.
Ponudba rabljenih je bolj slaba, saj se vecinoma prodajajo le silverstone modeli, ki pa izgledajo nekako majhne....Sicer pa ce ne dobim nobenih drugih, potem kupim ene rabljene silverstonke
Ponudba rabljenih je bolj slaba, saj se vecinoma prodajajo le silverstone modeli, ki pa izgledajo nekako majhne....Sicer pa ce ne dobim nobenih drugih, potem kupim ene rabljene silverstonke
Jaz sem tudi zadovoljen z izgledom
.
Zdaj naj mi pa nekdo svetuje, katere sportne vzmeti naj kupim, da bodo cimbolj mehke. Da, prav ste prebrali, mehke bi rad.
Zelo mi je vsec original podvozje, ki ni pretrdo, niti premehko. Ker pa bi rad imel malo nizji avto, rabim sportne vzmeti, ker pa bi rad ohranil cimvec udobja, naj bodo mehke. Nekje sem prebral, da so najmehkejsi Apexi. Je to res, ima kdo kake izkusnje?
Zdaj naj mi pa nekdo svetuje, katere sportne vzmeti naj kupim, da bodo cimbolj mehke. Da, prav ste prebrali, mehke bi rad.
Tudi tvoje vmax niso bile prevec trde.86-4PJ napisal/-a:js ti priporocam eibach pa nic drugega![]()
kukr sm slisu so se najbolj mehke pa udobne od vseh sportnih...drgac pa nbene sportne vzmeti niso mehke
Jaz sem imel na cliotu progresivne od eibacha, pa so bile super. Cez lukne avto ni bil trd, na ovinkih se je pa zelo malo nagibal.