3M prozorna folija

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Dancy
Kraj: Ljubljana

3M prozorna folija

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Zanima me kako je kej s tole folijo? Slisi se boljse kot pa tisti crn smrck za na havbo :) Glede na to, da mam v zadnjih dveh mesecih ful speskano havbo, bi bla tale folija kr dobra stvar, sploh zdele k bo se vec peska na cestah.

A ze ma kdo izkusnje s tem? Pa kolk kej stane tole? Baje majo to pr Fazerju, a majo se kje drugje?
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

to bi tud mene zanimalo...
jaz sem spraseval kaksno dobro leto ali dve nazaj pri fazerju pa mi je rekel neko hudo ceno...(ce se prav spomnim ene 30k sit :shock: ). A so res tako drage te folije?
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Gres u papirnco pa kups prozorno folijo skiro se zavija knjige pa je.Sej sam da je zasciten.
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ta folija tudi mene zanima, imam ze par luknic na havbi, povsod nekaj delajo in je veliko peska na cesti :mad:
Slika
Uporabniški avatar
Dancy

Najbolj pa me jezijo tovornjakarji in to izpostavljam LEKA tovornjake, ki letijo po avtoceti zihr okol 100km/h, vse leti od njih, taki kamni, da ne mores vrjet, zadnjic mi je edn prletu direkt v sipo, da ne govorim o havbi :mad: kljub temu, da mam varnostno razdaljo leti dalec na okrog, pa se na polno norijo :evil:

Nujno rabm zascito za moj avto, pa tud ce bo smrck, briga me ce je grd :lol:
Uporabniški avatar
jurre

mja, s temi tovornjaki je kriza. Eni vozijo pesek po avtocesti brez da bi imeli keson pokrit :shock:
Za smrcke sem pa parkrat bral, da niso ravno dobri - baje ostane nekaj zraka med havbo in smrckom in se ti kamencki ter vlaga nabirajo spodaj (plus sol pozimi) in pol naredis se slabse :? pa se grdi so za znort :a2_mongo4yj
Bi bilo pa boljse, ce napise kdo, ki ga uporablja, ce ga kdo :D Ce je to res...
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

uporabnik CliYo II ima to folijo na avtu, pa moj brat tudi, nalepljena je na sprednji haubi in zadaj na spodnjem delu blatnika

zadeva je za moje pojme odlicna, je pa res, da se mojemu bratu malo odlepila, ampak nic hujsega

kontaktirejte uporabnika CliYo II, pa vam bo povedou kje in kolko pride lepljenje te folije; definitivno ni tako drago kot ste omenjali
Uporabniški avatar
Dancy

Jah pac sm te izpostavla kere najvec srecujem in od katerih najbolj letijo kamencki, drugac pa na splosno se izogibam vseh tovornjakov :wink:
Pa tud glih po tej relaciji se moram pelat vsako jutro, ker mam sluzbo tam ane, tko, da se ne morem izogibat te ceste :)
Izsiljujeo pa tako tovornjakarji kot vozniki osebnih avtomobilov. Pac tko je.
Uporabniški avatar
Dancy

Dons sm dobila odgovor od Fazerja, za twingota pride z delom vred 94eur, pa sam za havbo, delajo pa cca. 2,5 ure.
Nevem ce je res tok dobra ta zadeva pol se splaca dat tok dnarja, sam pol najbols, da najprej strihnes havbo pol pa das to folijo gor :) k se mi zdi, ce ze je speskana havba se ne splaca
Uporabniški avatar
jurre

Ja, sj to sem tud jaz razmisljal, bo ze bols do spomlad pocakat, pa mal havbo zrihtat pa pol folijo...
Ce ni ze cnej cele havbe strihat :lol: (za cliota je sigurn se mal drazi)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

clio open napisal/-a:Ne razumet kot provokacije; mogla bi sedet 2 uri v actrosu, pa bi vidla, da je njim se huj k nm; ti ga srecas na uni relaciji, pa ga po moznosti prehitis in ga ne vids vec, on je pa na svojem mestu ceu siht :D Gume so pa take k so, not se zarinejo kamni debeli k palc na roki; sej probavajo razne zadeve, sam zmer kj ostane...
no hvala da se en enako misli kot jaz :oops:

drgac pa nekateri kiprji pa nimajo nic spucanga kamjona in zadaj na policki oz na odibjacu ostanejo kamencki... in ti furas za nim in jih fases...osebnemu avtomobilu se odbijejo te kamencki stran ker je posevna sipa .. pri kamjonu p fases diretk v sipo in na ta nacin imam jaz 7kat poceno sipo... in v nobenem primeru ni priletel iz zimske gume..ampak iz kesona ker jim je tezko dol postrgat tsistih par kamenckov!

glede izsiljevanja avtomobilov pa voznje 60km/h se pa strinjam.... ti ga zacnes pol prehtevat pa on pospes in te zajbava... polcaj pa nekkje caka in bo kamjon kaznovan ker ni zmozen prehtevat...skratka svasta!
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

clio open napisal/-a:@ tablca ja, bageristi jih opozorijo in naceloma tud pucajo, vsaj on je - se pa to zgodi 2, 3X na siht (tko da ne razumem, kako je lahko kdo toook len) :D
verjemi da so tut taki k ne bo vn stopu iz kamjona pa da se ubijes..sploh ce je ksn blat zuni al pa dez... raj notr sedi v kamjonu 8ur pa se fura gor pa dol pa se jebe nemu kasn za sabo pusca.... :evil: :mad:
Slika
Bullet116

Odgovor Napisal/-a Bullet116 »

Kako se smrcku sploh "uradno" rece? :oops:
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Bullet116 napisal/-a:Kako se smrcku sploh "uradno" rece? :oops:
Smrcek! :D
Jaz ga mam za svojga cliota!
Uporabniški avatar
Dancy

Kje pa lahk ta smrcek kups? Pa kok stane?
Odgovori