A ze ma kdo izkusnje s tem? Pa kolk kej stane tole? Baje majo to pr Fazerju, a majo se kje drugje?
3M prozorna folija
3M prozorna folija
Zanima me kako je kej s tole folijo? Slisi se boljse kot pa tisti crn smrck za na havbo
Glede na to, da mam v zadnjih dveh mesecih ful speskano havbo, bi bla tale folija kr dobra stvar, sploh zdele k bo se vec peska na cestah.
A ze ma kdo izkusnje s tem? Pa kolk kej stane tole? Baje majo to pr Fazerju, a majo se kje drugje?
Najbolj pa me jezijo tovornjakarji in to izpostavljam LEKA tovornjake, ki letijo po avtoceti zihr okol 100km/h, vse leti od njih, taki kamni, da ne mores vrjet, zadnjic mi je edn prletu direkt v sipo, da ne govorim o havbi
kljub temu, da mam varnostno razdaljo leti dalec na okrog, pa se na polno norijo
Nujno rabm zascito za moj avto, pa tud ce bo smrck, briga me ce je grd
Nujno rabm zascito za moj avto, pa tud ce bo smrck, briga me ce je grd
mja, s temi tovornjaki je kriza. Eni vozijo pesek po avtocesti brez da bi imeli keson pokrit
Za smrcke sem pa parkrat bral, da niso ravno dobri - baje ostane nekaj zraka med havbo in smrckom in se ti kamencki ter vlaga nabirajo spodaj (plus sol pozimi) in pol naredis se slabse
pa se grdi so za znort :a2_mongo4yj
Bi bilo pa boljse, ce napise kdo, ki ga uporablja, ce ga kdo
Ce je to res...
Za smrcke sem pa parkrat bral, da niso ravno dobri - baje ostane nekaj zraka med havbo in smrckom in se ti kamencki ter vlaga nabirajo spodaj (plus sol pozimi) in pol naredis se slabse
Bi bilo pa boljse, ce napise kdo, ki ga uporablja, ce ga kdo
uporabnik CliYo II ima to folijo na avtu, pa moj brat tudi, nalepljena je na sprednji haubi in zadaj na spodnjem delu blatnika
zadeva je za moje pojme odlicna, je pa res, da se mojemu bratu malo odlepila, ampak nic hujsega
kontaktirejte uporabnika CliYo II, pa vam bo povedou kje in kolko pride lepljenje te folije; definitivno ni tako drago kot ste omenjali
zadeva je za moje pojme odlicna, je pa res, da se mojemu bratu malo odlepila, ampak nic hujsega
kontaktirejte uporabnika CliYo II, pa vam bo povedou kje in kolko pride lepljenje te folije; definitivno ni tako drago kot ste omenjali
Jah pac sm te izpostavla kere najvec srecujem in od katerih najbolj letijo kamencki, drugac pa na splosno se izogibam vseh tovornjakov
Pa tud glih po tej relaciji se moram pelat vsako jutro, ker mam sluzbo tam ane, tko, da se ne morem izogibat te ceste
Izsiljujeo pa tako tovornjakarji kot vozniki osebnih avtomobilov. Pac tko je.
Pa tud glih po tej relaciji se moram pelat vsako jutro, ker mam sluzbo tam ane, tko, da se ne morem izogibat te ceste
Izsiljujeo pa tako tovornjakarji kot vozniki osebnih avtomobilov. Pac tko je.
no hvala da se en enako misli kot jazclio open napisal/-a:Ne razumet kot provokacije; mogla bi sedet 2 uri v actrosu, pa bi vidla, da je njim se huj k nm; ti ga srecas na uni relaciji, pa ga po moznosti prehitis in ga ne vids vec, on je pa na svojem mestu ceu sihtGume so pa take k so, not se zarinejo kamni debeli k palc na roki; sej probavajo razne zadeve, sam zmer kj ostane...
drgac pa nekateri kiprji pa nimajo nic spucanga kamjona in zadaj na policki oz na odibjacu ostanejo kamencki... in ti furas za nim in jih fases...osebnemu avtomobilu se odbijejo te kamencki stran ker je posevna sipa .. pri kamjonu p fases diretk v sipo in na ta nacin imam jaz 7kat poceno sipo... in v nobenem primeru ni priletel iz zimske gume..ampak iz kesona ker jim je tezko dol postrgat tsistih par kamenckov!
glede izsiljevanja avtomobilov pa voznje 60km/h se pa strinjam.... ti ga zacnes pol prehtevat pa on pospes in te zajbava... polcaj pa nekkje caka in bo kamjon kaznovan ker ni zmozen prehtevat...skratka svasta!
verjemi da so tut taki k ne bo vn stopu iz kamjona pa da se ubijes..sploh ce je ksn blat zuni al pa dez... raj notr sedi v kamjonu 8ur pa se fura gor pa dol pa se jebe nemu kasn za sabo pusca....clio open napisal/-a:@ tablca ja, bageristi jih opozorijo in naceloma tud pucajo, vsaj on je - se pa to zgodi 2, 3X na siht (tko da ne razumem, kako je lahko kdo toook len)