Premium 400

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Premium 400

Odgovor Napisal/-a Duli »

Kej tacga pa se nimamo na forumu predstavlenga :D Sej vem da mamo v peskovniku temo "sluzbeni stroji", ampk ker je pa glih Renault, je pa lahko tut v galeriji. Prov velik slik sicer nimam, zaenkrat jih je samo neki za pokusino.
Pac Renault Premium, motor V6, 11.500 kubikov, 400 konjev. Menjalnik ima 8 brzin in 8 polovick (se prav skupaj 16 uporabnih brzin).
NDM 36ton, prazen 15 ton manj. Dolzina, ko je gor 10 cliotov al pa twingotov je 22m, s temi tremi kombiji je priblizno meter krajsi. Visina je pa klele 4.22m na prvem kombiju, drgac z clioti pride pa 4.15m. Ja ja, smo kr 5.5m dalsi od obicnega sleparja. :)
Povprecna poraba je okoli 36litrov na 100km, trenutna v klance obcasno preseze 150litrov. :) Tank je mejhen, 650litrov, ampk vec se zal ne da dat gor.
Trenutno ma na stevcu 20.123km, je pa res da je sel stevec ze enkrat okol, tku da smo pr 1.020.123 prevozenih kilometrih. :) Nc problem, do 1.500.000 more zdrzat.

No se neki slikic:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hudo...kere cifre :shock: :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

A se ti je kdaj naredla ze kaksna slaba izkusnja pri tem vozenju avtov? Kako je ce si ti kriv ce se kak avto poskoduje? Kdo krije stroske?

Na enem pocivaliscu sem enkrat srecal na hrvaskem enga ne vem vec al je bil belgijec al nizozemc skratka mu je guma pocla pa je sel v ograjo, pri tem pa poskodoval skoraj vse avtomobile spodaj, ne vem kak mu je ratalo, gor pa so bli saab-i se mi zdi da takrat se 9ke :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Duli

MaTe0 napisal/-a:A se ti je kdaj naredla ze kaksna slaba izkusnja pri tem vozenju avtov? Kako je ce si ti kriv ce se kak avto poskoduje? Kdo krije stroske?

Na enem pocivaliscu sem enkrat srecal na hrvaskem enga ne vem vec al je bil belgijec al nizozemc skratka mu je guma pocla pa je sel v ograjo, pri tem pa poskodoval skoraj vse avtomobile spodaj, ne vem kak mu je ratalo, gor pa so bli saab-i se mi zdi da takrat se 9ke :)
ce si ti kriv, dobis zapisnik, zavarovalnica pa placuje skodo, vecjo od 200eur za usak avto posebi. 200eur za usak avto more placat firma. pol je pa od sefa odvisno, al ti trga pr placi, al pa stroske krije on. pr nas za manjse poskodbe nc ne trga, al pa ce bi se nam poskodbe pripetile zaradi okvare kamjona al pa nadgradnje, tut nebi trgal, ce bi pa js zajebu, pa razbu avto, bi mi pa skor zihr trgou.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

lep strojcek :wink:

ker letnik pa je da ma tok prevozenih ze ?

bom moral bit zdj se bl pozorn na tele bele sleparje z avtomobili :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
Duli

2001. sej se tm ukul 170.000 na letu nardi, tku da kr hitr nanese.
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

duli kaj si dns proti kopru twingote pelu mogoc, tam ukul 9ih. ku sm tri al 4 kamijone prehitu s twingoti.
Slika
Uporabniški avatar
Duli

rokec992 napisal/-a:duli kaj si dns proti kopru twingote pelu mogoc, tam ukul 9ih. ku sm tri al 4 kamijone prehitu s twingoti.
nope, sm doma se zdj. jutr grem u lyon, ce bo kej fur za nazaj, drgac pa ne vem.
Odgovori