WinXP & ADSL Modem
WinXP & ADSL Modem
Zanima me, ce je kdo reso ta problem.. in sicer:
ko mam modem lepo priklopljen v mrezno na racunalnik in zazenem XPje, tam ko nalaga programje ko se na zacetku zazene, racunalnik preprosto za nekaj minut stoji.. ne dela nic.. sicer ne freezne, ampak stoji.. ?!
Ce pa modem izklopim iz mrezne, prizgem in pocakam da se vse nalozi, pa vklopim nazaj, pa je vse ok.
Vem, da preko switcha in routerja dela, zanima pa me, ce kdo ve za to, kar sem napisal, resitev?
Lp, birk
ko mam modem lepo priklopljen v mrezno na racunalnik in zazenem XPje, tam ko nalaga programje ko se na zacetku zazene, racunalnik preprosto za nekaj minut stoji.. ne dela nic.. sicer ne freezne, ampak stoji.. ?!
Ce pa modem izklopim iz mrezne, prizgem in pocakam da se vse nalozi, pa vklopim nazaj, pa je vse ok.
Vem, da preko switcha in routerja dela, zanima pa me, ce kdo ve za to, kar sem napisal, resitev?
Lp, birk
- blue tornado
- blue tornado
- blue tornado
Se strinjam!!Jaz imam ze nove win XP,ki ze imajo v windowsu instaliran SP2!!SanSan napisal/-a:A mate slucajno kake programe kot so MSN ali ICQ, ki se hocejo takoj na internet povezat? No probajte programe ki ze ob zagonu rabijo internet povezavo izklopit. Npr pri msn onemogoceite avtomatski logon.
Zna pomagat.
btw. samo za info birkoff, uradni SP2 je zunaj ze ziher vsaj 2 tedna
No pol mi pa daj link (z microsoftove strani), kjer si lahko dol dam celoten SP2..SanSan napisal/-a: samo za info birkoff, uradni SP2 je zunaj ze ziher vsaj 2 tedna
Kolko jaz vem JE na voljo, ampak samo preko WindowsUpdejta.. po fajlih.. oz. po popravkih. Celotno zbirko, all-in-one pa mislijo konec mesca izdat zaj..
Popravi me ce se motim!
LP
- blue tornado
- blue tornado