RClio Mk.2 Ph.2 '03 - by MaTe0 / Slike feln+dist. [38]
Torej sezona se pocasi bliza koncu. Za konec sem naredil se nekaj slik po svezem pranju avta.

Pa vrjetno se nisem dal tukaj slikce radija kak zgleda. No skratka itaq nimam svoje sam za primerjavo lahko dam. Gre pa zaradio Pioneer Deh 5800MP ki me je preprical samo zaradi tega ker si lahko nastavim popolnoma enako osvetljitev kot je orginal.

To je to, jutri pa se mogoce kaksna slika z zimsko opremo.
Naslednje leto se sprva lotim odstranit tistih nekaj bunk ki jih ma avto od parkinga nato pa ga temeljito spoliram, ce bo denar pa se vbavim angelske pa xenon, in pa prage od rs-a
Ce bo se volja
LP iz Pohorja

Pa vrjetno se nisem dal tukaj slikce radija kak zgleda. No skratka itaq nimam svoje sam za primerjavo lahko dam. Gre pa zaradio Pioneer Deh 5800MP ki me je preprical samo zaradi tega ker si lahko nastavim popolnoma enako osvetljitev kot je orginal.
To je to, jutri pa se mogoce kaksna slika z zimsko opremo.
Naslednje leto se sprva lotim odstranit tistih nekaj bunk ki jih ma avto od parkinga nato pa ga temeljito spoliram, ce bo denar pa se vbavim angelske pa xenon, in pa prage od rs-a
LP iz Pohorja
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
No na avtu so ze zimske felne. Naj povem pa da nimam vseh feln enakih. Ene imajo drugacen notranji krog so bolj ene manj izbocene. Ne znam povedat ampak ko sem hotel dati felno od zadaj naprej zaradi bolse gume je sobala ob pesto za ploscice
Heh tega pa res nisem vedo. 
Evo se nekaj zadnjih slik letos
Zimske gume so gor ze kakih 14dni
To bi blo za letos od mene vse, drugo leto pa dalje, upam 

Skratka clio kot vsak drugi
Se izgubi v mnozici, mam pa en problem, in sicer mrtvega pajka ki se sverca ze nekaj km
A ma kdo kako resitev kak ga ven dobit ?

LP!
Zimske gume so gor ze kakih 14dni

Skratka clio kot vsak drugi

LP!