Kljub presenetljivo precej zanimanja sem se odlocil da bom Twinga vozil se cez zimo tako da sem oglas umaknil.
Pred menjavo felten mi je se ena lepa slikca uspela (in to s telefonom ! )
Zdaj bodo sle feltne na ravnanje ker so dve desni zviti. Potem pa najvrjetneje v prodajo.
Ko jih poravnam jih poslikam in objavim oglas.
Se pa grozno tezko spet navajam na zimske gume katere imajo usaj 5Ă— slabsi oprijem kot so ga imele letne tako da sem se dvakrat ze kar malo lovil po cesti
Nemorm vrjet.. s 37l sem naredil 540km !!
Res si nisem mislu da mi litke toliko odzerejo pri porabi - s 15'' 195 gumami sem imel ponavadi okoli 430 do 470km z enim tankom.
800km ?!
Kakoo ? Men ni jasno.. js sm pa cist srecen k sm jih zdej naredu prvic tolk
Res pa je da mam jst samo mestno voznjo.
Ah, sm zadovoljen.. samo naj bo tako okol 550km pa je uredu
Mel sem dva twingota-60km in 75km in mi ni jasno, kako lahko naredite 800kilometrov. To se pravi 5l na 100km? meni nikoli ni uspelo narediti vec kot 550kilometrov. In res se cudim tem podatkom....mi ni logicno....to se moras peljat po AC 90kmh ves cas ....spostujem take:D
Lp
Figo napisal/-a:Mel sem dva twingota-60km in 75km in mi ni jasno, kako lahko naredite 800kilometrov. To se pravi 5l na 100km? meni nikoli ni uspelo narediti vec kot 550kilometrov. In res se cudim tem podatkom....mi ni logicno....to se moras peljat po AC 90kmh ves cas ....spostujem take:D
Lp