R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
tist je strik.tm za odbijac obesit in ti ne dela nepotrebne navlake, lahko ga dobite pri meni za 9.99eur meter.
kabli za sistem v ekspresu (sam nismo se niti bliz da bi bli bliz temu da bi kable zmontiral)

kabli za sistem v ekspresu (sam nismo se niti bliz da bi bli bliz temu da bi kable zmontiral)

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
avto pride ojacan okrog sprednje sipe dodatno z profili in pa komplet tovorna kabina pride vse presvasano. Neki projektov je ze za nami in lahko recem da ce se avto nebo ojacal preden se da oprema noter ga bo v roku 2-3 mescev razmajalo do konca. Mam pa se 10m2 izolacije za polozit po avtu kar pa bo pomoje zadosti.

ni problem da sipa nebi zdrzala pritiska ampak vse okrog sipe tako zvija da potem poci. Tako da ce zagotovim togost sprednji sipi je naloga opravljena. Glede ojacanih stekel pa jih dajejo v ekstremah v db dragih (to so tisti avti ki so po vecini zabetonirani, tezki 5-6 ton in se na tekmo pripeljejo na prikolici, tam dajejo tudi kaljeno steklo debeline 4-5 cm.
ma kdo MIG svasaparat v okolici celja za posodit (placam pac vse kar bom porabil pa se kak evro zraven) ga pa rabim za 14 dni max iz sledecih razlogov...
http://uk.youtube.com/watch?v=mHsrESX43sI
kinda rusty huh? Cel avto je zdrav razen podn na voznikovi strani in pa oba praga. Kosi, vezna, tunel, podn zadaj, keson, brez pikice,...
v primerjavi z drugimi ekspresi ki sem jih gledal in so se PRODAJALI ZA DENAR so bili karoserijsko v veliko slabsem stanju kot je ta ki sem ga dobil zastojn.
ma kdo MIG svasaparat v okolici celja za posodit (placam pac vse kar bom porabil pa se kak evro zraven) ga pa rabim za 14 dni max iz sledecih razlogov...
http://uk.youtube.com/watch?v=mHsrESX43sI
kinda rusty huh? Cel avto je zdrav razen podn na voznikovi strani in pa oba praga. Kosi, vezna, tunel, podn zadaj, keson, brez pikice,...
v primerjavi z drugimi ekspresi ki sem jih gledal in so se PRODAJALI ZA DENAR so bili karoserijsko v veliko slabsem stanju kot je ta ki sem ga dobil zastojn.

- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane