ker sem to doloceno vozilo kupil od posrednika in mi on ne zna pomagat bi vprasal vas kje se da zamenjat jezik na armaturnem displeyu ker je vse napisano italiansko seveda zato ker je avtomobil pripeljan iz italije.rad bi spremenil v slovenscino ali pa vsaj v anglescino in pa me zanima kaj bi lahko bilo se narobe obcasno mi ko stojim na semaforju zacne motor rahlo mocneje tresti kod da bi imel premajhen ler gas spet drugic pa je miren in se skoraj ne cuti da dela. [/i][/b]
Zadnjič spremenil srki, dne 11 Nov 2008, 08:31, skupaj popravljeno 1 krat.
to ti zamenjajo na renault servisu...placas pa ukol 20eur ... saj js sm tok dau v slovenscino ne bos spremenu ker ni slovenskega jezika lahko ti pa dajo v anglescino
Tisto s tresenjem je mucilo tudi mojega, ko sem ga kupil. Menda je treba uravnat samo neki ventil za dovod prave kolicine zraka ali nekaj takega. Meni so zadevo uredili na servisu, odtlej ni ne duha ne sluha o tem. Se pa drugace zdi, kot da se motor malo zaganja, ne?
ker nevem kaj je bilo menjano in kaj ne do sedaj me zanima kaj bi vse vi zamenjali pri 70.ooo km in kaksni so sploh servisni intervali pri sceniku II ali moram menjati grelne svecke pred zimo in kako naj se zascitim pred zmrzovanjem nafte ce bo huda zima ker nimam garaze
Jaz sem pri servisu na 70 menjal vse filtre in olje, zarilne svecke pa sem menjal, ker je ena crknila, ena pa je bila jako boga in smo dali nov komplet.
srki napisal/-a:ker sem to doloceno vozilo kupil od posrednika in mi on ne zna pomagat bi vprasal vas kje se da zamenjat jezik na armaturnem displeyu ker je vse napisano italiansko seveda zato ker je avtomobil pripeljan iz italije.rad bi spremenil v slovenscino ali pa vsaj v anglescino in pa me zanima kaj bi lahko bilo se narobe obcasno mi ko stojim na semaforju zacne motor rahlo mocneje tresti kod da bi imel premajhen ler gas spet drugic pa je miren in se skoraj ne cuti da dela. [/b]
Pozdravljen srki!
Ce ti trese avto v prostem teku in ce imas prevozenih preko 100000 km, bos moral zamenjati gornji nosilec motorja.Pri mojem se je godilo isto. Nosilec je stal 100 eur, ker se ni bilo kopij. Sedaj stane tam nekje okoli 40 eur(kopija-zamenjal kolega).Preveri tudi spodnjega, saj isto rad dotraja.Spodnji ni tako drag.(cca 20 eur)
Lp!
Srki intervali so na 30 tkm, vsaj po knjigi, Na 120 je velik servis ,ki te na pooblascenem pride 700-800 eur, glede zime pa ni problemov, vsaj
jaz jih lani nisem imel. Normalno avto zjutraj vzges in peljes, nic posebnega
vcasih si moral cakati pa segrevati,...,veliko uzitkov pri voznji
Vprasu bi se glede porabe koliko imate porabo in koliko km na tank naredite
ce se ne motim jast naredim cca do 950km z 55litri. VSEM SKUPAJ HVALA ZA VSE INFORMACIJE