Carminat Laguna 06 - kdo lahko pomaga

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
matjazxy

Carminat Laguna 06 - kdo lahko pomaga

Odgovor Napisal/-a matjazxy »

Pozdravljeni,

Imam laguno 2006 dci, Privilige Lux, na kateri pa je instalirana samo italijanska navigacija (v SLO gledam samo temo) :?

Probo in zapeko sem ze pol paketa CD-jev (linki na tem forumu) :mad: , vendar mi ne pali in ne pali (beri dela), zmeraj mi napise "error CD" :mad: :mad: :mad:

Ce bi bil kdo tko dober in mi posredoval tocna navodila za ta tip navigacije ali se boljse (kak CD) , bi mu bil neizmerno hvalezen..., dam se zravn za pir :)

Hvala za vsak nasvet in lep pozdrav,

Laguna DCI PRIVILEGE LUX
Stefan88

Odgovor Napisal/-a Stefan88 »

jaz bi tui rabo za laguno 2008... ker imam samo prekrit mb in lj...
hvala! :wink:
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a brobins »

Fantje, kaksno informacijo vec bo treba dati od sebe. Obstajajo CD in DVD navigacije. Kaksna slika mogoce.
Na tem linku so prikazane razlicne Renault navigacije: http://www.gps-carminat.com/fr/gps.php
DVD se najde na medmrezju. CD-ja z Eastern Europe za Carminat 2 oz. 2+ (4R-LPN) pa na netu za dolvleko se nisem zasledil.

Ce zraven Lagune 2008 nisi dobil zadnjega CD-ja, potem ga verjetno ni!
Stefan88

Odgovor Napisal/-a Stefan88 »

jaz imam toto zadnjo verzijo: Carminat Navigation & Communication (CNC)
pa dobo sem tudi DVD... samo pravim da je pokrita lj in mb.. ostalih mest pa sploh ni.. npr: celje, krsko,... pa me zanima ce se da ki potegnit mapa za slo. in hrvasko..srbijo... ce kdo ve naj pise. tnx
Uporabniški avatar
brobins

Stefan88 napisal/-a:jaz imam toto zadnjo verzijo: Carminat Navigation & Communication (CNC)
pa dobo sem tudi DVD... samo pravim da je pokrita lj in mb.. ostalih mest pa sploh ni.. npr: celje, krsko,... pa me zanima ce se da ki potegnit mapa za slo. in hrvasko..srbijo... ce kdo ve naj pise. tnx
Tole temo si poglej pa bo:

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 483#253483
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

kdo ima DVD navigacijo ali na linku ki ga je pastal brobins Carminat Navigation & Communication (CNC) imam jaz DVD V28 na katerem je evropa, slo, cro itd mislim da je tudi nekaj vzhodne evrope se zraven za srbijo ne vem nisem gledo bosne vem da ni, na renoju stane dvd V28 120eur, za CD nisem iskal na netu nic tako da ne vem ce obstaja najverjetneje da obstaja
ewo tu je slika navigacije za te imam jaz DVD
http://www.avto.net/2004/novavozila/fot ... del=Laguna Initiale 2,2 dCi
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

dajte prvo nehat mesat jabolke in hruske in se zjassnite ali imate DVD verzijo navigacije ali CD verzijo, da to ugotovis pogledas na predvajalnik kaj ti pise ali DVD ROM ali CD ROM, ce je DVD imam jaz DVD V28 ki pokriva tusi slo, cro, srb, itd in seveda zahodno evropo, ce kdo rabi lahko kaj kupcujemo, dokler pa nimate osnovnih pojmov razciscenih kaj rabite in kaj imate pa NE piste da vam ne dela ne to in ono ter da ste delali tretjo in cetrto stvar
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
rablevc
Kraj: KK

Odgovor Napisal/-a rablevc »

OK, vidim da imate vsi sotrpini neke novejse makine.

Jest mam pa problem z Carminatom 8000 (CD-ji, enota locena od CD-vekslerja Cabasse) na moji Laguni letnik 2004.
In sicer kot mutav iscem "system cd", da bi jezik spremenil.

Na Renault servisu sem ga narocil ze skor pred tremi mesci pa se kr neki mutijo. :roll:

Torej, ce mi ga lahko kdo posodi za 5 minutk, ali pa mi zapece delujoco verzijo, bom zeloooooo hvalezen pa se kak pir povrhi pade. :P

PS.: zapekel sem ze malo morje CD-jev iz neta, pa mi vse iz enote ven vrze. :(
Laguna III 2.0 dCI Dynamique
Uporabniški avatar
brobins

rablevc napisal/-a:OK, vidim da imate vsi sotrpini neke novejse makine.

Jest mam pa problem z Carminatom 8000 (CD-ji, enota locena od CD-vekslerja Cabasse) na moji Laguni letnik 2004.
In sicer kot mutav iscem "system cd", da bi jezik spremenil.

Na Renault servisu sem ga narocil ze skor pred tremi mesci pa se kr neki mutijo. :roll:

Torej, ce mi ga lahko kdo posodi za 5 minutk, ali pa mi zapece delujoco verzijo, bom zeloooooo hvalezen pa se kak pir povrhi pade. :P

PS.: zapekel sem ze malo morje CD-jev iz neta, pa mi vse iz enote ven vrze. :(
Nisi napisal konkretnih podatkov o SW/FW. Poglej spodnji link, ce ze nisi tudi teh vseh zapekel:

http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... 4ad17dc119

Navodila za nadgradnjo najdes v:

http://www.gps-carminat.com/fr/data/carminat.pdf
rablevc
Kraj: KK

Odgovor Napisal/-a rablevc »

brobins najlepsa hvala za te informacije

zdownloadal sem system cd sw verzija 0530. Tako, da imam sedaj jezik navigacije koncno angleski.

Ocitno sem imel dosedaj vse z napacno verzijo.

Drugace je pa ima moja navigacij anslednje podatke

HW: 0101
SW: 0530

sept. 24/04
Laguna III 2.0 dCI Dynamique
Odgovori