Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Tadej napisal/-a:Jaz bi edino uno rezo na haubi dal nazaj v crno barvo in Renault znakec bi pasal na haubo...
podpis :wink:
Slika
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

clio 16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Ja res je.Eden bi dal to drugi spet drugo.Avto je zaenkrat kr dober tak kot je le se prvi odbijac bo v kratkem zamenjan kot sem ze omenil in levi bok je se treba zrihtat, ker je tak kot je bil desni nekoc.Ostalo bo pa malo pocakalo, ker ne boste verjeli avto cez teden vozi moja mati, ker drugace jz nebi se za benzin zasluzil, ko bi se vozil na siht.
Pa lepo nedeljski vecer.
Ziga
Uporabniški avatar
rufi

clio 16v

No po dolgem casu je prisel zopet clio na vrsto.Bad look bo spomladi menjala tale zadevica:
Slika
ki pa jo je treba se lepo porihtat do takrat. Original je bil vcasih in tak bo spomladi.Najprej havbo prednjo in zadnjo.Prvi odbijac od Ziiga, zadnjega pa ze imam doma.Le angel eyes bodo ostale ker kr hudo svetjo proti original, nekaj mora bit drugac.
Nove cevlcki pa ze cakajo v garazi.
Slika
160 eur (195/50/15) res da so s3 so pa 3 tedne stare in so res ko radirke.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

zdaj pa ena prosnja kupil bi srebrno letvico za zadnji odbijac, vendar mora nujno biti v originalnem stanju, ker ta letvica, ki jo imam sedaj v tem novem odbijacu ni cela, na mojem cliotu pa je crna.

Anyone?????????
Uporabniški avatar
rufi

16v

No, ker je vreme idealno za notranje aktivnosti smo mal brusil in dajal v sprickit. Havba je bila znotraj pospricana enkrat na tenko in je sploh ne bo treba brusit, ker sem dal bolj razredcen sprickit da se je res lepo razlil in je hudo gladeko. Od zunaj pa je bila drugic pospricana, ker je bilo nekaj napak ,ki mi niso bile vsec.
Slika
Ravno tako je zadnji odbijac pri koncu, le se 800 smirgel jutri mal potegnem pa bo zakljucen.
Slika

Cez vikend pa dobim se ene par delov kot so: blatniki, zadnja havba in prednji odbijac, tko da smo z zbiranjem delov ze zelo pri koncu le se oboje prednja vrata potrebujem pa imam cel kompleten avto v duplikatu.
lp Ziga
P.S. za tiste, ki se sprasujete zakaj so stvari v sprickitu pobarvane na crno(male skrivnosti velikih mojstrov)
lahko razlozim: ko stvar pobrusis na fino pikice crne barve ostanejo le tam kjer so napake.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Lepo napredujes.Kaj to bos dau ze pred zimo gor?Upam da pocakas usaj do spomladi da ti nebo use lepo sveze pobarvano ze speskalo cez zimo.Drgac pa tisto crno po sprickitu nit ni taka skriunost ,al je?A ni to standarden postopek?
Uporabniški avatar
rufi

16v

Ne brez skrbi ti deli ne bodo sli do maja gor dokler se malo pesek ne pobere dol iz cest pa da se se sprickit fajn posede da vidim ce se bo pokazala se kaka napak.
Ja za to cez sprickit pa drugac je nekako uveljavljeno v praski a za nekoga, ki tega dejansko ne ve mu ta podatek veliko pomeni, konec koncev vsak dan se nekaj naucis ne tudi iz gledanja slik.
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Re: 16v

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

rufi napisal/-a:N
P.S. za tiste, ki se sprasujete zakaj so stvari v sprickitu pobarvane na crno(male skrivnosti velikih mojstrov)
lahko razlozim: ko stvar pobrusis na fino pikice crne barve ostanejo le tam kjer so napake.
pa vidis kje si ze brusil kje pa ne :P
Uporabniški avatar
rufi

16v

Ja to je res boljsi pregled imas kje si ze brusil, najbolj zame osebno pa je to, da vidis vsako malenkost na sivi podlagi, ki ostane crno obarvana, ko je kaj narobe.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Re: 16v

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

tako je 8)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

No danes sem se dobil s houseboyem in dobil prvi originalni odbijac z gumo.Rahlo je poskodovan, notranji nosilci so polomljeni, a to so detajli, ki niso pomembni.Vazno je le da je popolnoma cel .
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

Odbijac popravljen, prednja havba pobrusena a mora na mojo zalost se enkrat v sprickit ker nisem zadovoljen z izdelkom. Danes sem dobil tudi zadnjo havbo, ki se jo bom lotil v naslednjih dneh.

Zadnji odbijac in maska PH 2 sta ze pospravljena na podstresju in cakata na pomlad.

Jutri me caka popravilo konektorja na ventilatorju in malo smirgel akcije, mogoce sa tudi sprickit party.
Ce kdo ve za prednja ugodna vrata naj mi sporoci.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

jest mam leve in desne doma
leve bi ble malenkost za popravit, so pa drugac od rsi, dam pa zelo ugodno
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16V

Konektor popravljen, ventilacija deluje :lol: .

Zadnjo havbo razdrl :cry: , rjasta po robu ne pride v postev.

Znova potrebujem zadnjo havbo, brez vsega le pleh, enako velja za vrata.
Morajo biti pa brez rje, ker se mi drugace ne splaca vlagati trud vanje.

Kaksne ponudbe na PM pa ce se le da se kako sliko.

Hvala in lepo nedeljsko popoldne.
Ziga
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ti k si dost ze prebrusu pa prebarvu ventilarja,kiri deli od ventilarja so use pocinkani?Ce mord kej ves.Pa k si lih u delu bi de dalo zment,da bi se men kako haubo prebarvou? :oops:
Zaklenjeno