Zivjo. Stvar je taksna: montiral sem sportni lonec in ga moram sedaj homologirat. Imam TUV, a rabim se kej al je to vse? Pa zanima me, ali je mozno priti cez tehnicnega, ce jiim pokazem tist TUV,ker bom mel cez kaksen tedn registracijo, pa nevem, ce mi bojo mozje na LPP ze poslal homolomo kartoncek do tehnicnega? No, upam da nism zakompliciral in da me stekate.
Polek TuV-a rabis se potrtilo o strokovni vgranji.. torej racun od nekega pooblascenega serviserja..
Glede tehnicnega pa mislim, da ti nebi smli komplicirat.. razen ce naletis na hudega debila.. samo po moje je skrb odvec..
jest sm zdele na LPPju delov homologacijo, pa mi tip sploh ni nc zajebavov.na tehni9cnemu so dol prepisal stevilke, nemu sm pa dal papirje. edin za avspuh je mal govoru k nism imu glih tapravih papirjev, pol sm mu pa reku da to vela povsod u evrop, je pa reku da je dobr.sam sm mislu da bom se tehnicnega za registracijo naredu, pa je reku da se ne da.aja placov sm 19.400 za feltne, fedre in avspuh. kr velik ane.
birkoff napisal/-a:Polek TuV-a rabis se potrtilo o strokovni vgranji.. torej racun od nekega pooblascenega serviserja..
Glede tehnicnega pa mislim, da ti nebi smli komplicirat.. razen ce naletis na hudega debila.. samo po moje je skrb odvec..
lp, birk
pri meni potrdilo o strokovni montazi ni bilo potrebno (TUV pa)
Meni ko je montiral sportni lonec gor in nastavek... sem ga vprasal ce treba homologirati, pa mi zacel aaa to nic ni treba.. saj lonec je lonec... na policijsko astro tudi montiral sportnega.. itd.
Aja.. edino na tehnicnem mi je nafudalo ene 5x vec kot je dovoljeno... te pa pride * z krpico pa je blo 0.0 adijo