najprej sem v strahu splazil pod avto v pricakovanju neslutene gnilobe,
pa me je pirjetno presenetil
razen pragov na zunanji strani in prednjih nosilcev za dvigalo, je samo se ena manjsa zaplata rje ostalo kot novo.....
se lepse bi bilo ce se nevemkdo ki je imel avto nazadnje v rokah, nebi vozil po njivah s porezanimi fedri
rezultat je podrsan in zbuskan most, karter, zravnana krivina na izpuhu... in povsod polno zemlje, trave in peska
cudno da se dela vse skupaj
zdaj sem na lovu za prednjimi fedri, zdajsnji, so porezani in neuporabni, avto s tem niti priblizno ni vozen
ker je Redline napisal da so v domzalah na odpadu dobili 21ko za razmontirat sem jasno letel tja dobil fedre....in doma ugotovil da sta dva razlicna
na odpadu so bili toliko lepo fer in vrnili denar za napacnega, enega sem pa obdrzal za vzorec
V ponedeljek grem se na Planino na odpad, pogledat ce imajo kaj fedrastega, ker po telefonu se ni dalo nic pametnega zvedeti
do takrat pa avto zdi v garazi, vzmetne noge sem ze odmontiral, tako da bols da majo fedre, ce ne bo treba pa nove kupit
bom kaksno sliko nalimal zvecer, sem hotel ze vceraj pa je bilo treba buce rezat