mozno da za gretje sedezev
kak ti je uspelo to razmontirat ? jaz sem skoro vse spolomo pa sem rajsi pusto, mam pa spodaj skritih 10eur v kovancih zato sem hotel razdret pa ni slo glih in sem raje pustil
Avto sem ze nekajx imel v prafaktorih. Jemal sem pa narazen zato, ker sem vlekel kabel iz predala med sedezi (12V) do predala nad radijem.
Pravis da za gretje sedezev? Dal si mi idejo...
Moram se prepricat ce to drzi, si bom se to zrihtal. Malo vec dodatne opreme ne skodi.
Kaj je sploh potrebno za gretje sedeza? Stikalo za vklop je na samem sedezu? Bi bilo potrebno menjat sedez?
ja kako stikalo bos rabil ki je na sedezu vsaj pri meni je tako da mam stikala za vklop in izklop ob levi strani, rabis pomoje tudi kake grelce in ce ni zice pri varovalkah se bos to mogo vlect, ne vem niti kako laufa to na sedezih ki imajo prevleko iz blaga, jaz mam leder zice, za primer ko sem mel 19ko sem imel grelce ze zmonirane samo stikala bi si moral zmontirati in eno zico potegnit do varovalk pa je blo malo prevec jebancije, je pa fajn ko ti rit greje sem ze probo
po pravici povedano ne vem nisn se gledo varovalk vsaj ne te za gretje sedeza pomoje bi lahko bila, oni drugi konektor, ves za kaj bi lahko bil recimo ne vem mogoce se motim za oni idrive ko pride pri navigaciji tak kot mam jaz recimo lahko bi bil za druga se mi ne sanja kaj se bi lahko blo tam spredaj
verjetno je potem ta varovalka se za elektricno nastavljanje sedeza?!
za kaj bi pa potem bil ta drugi konektor pod pepelnikom?
pop pravici povedano imas to samo rezervne varovalke v primeru da ti kera crkne
ker kot je na slikci razvidno poglej tam ko so varovalke pa ce so konektorji notri al je samo prazna luknja
za gretje pa ce nimas potegni kabel pa varovalko vmes se dobi ohisje z varovalko pa en kos plus kabla oz nardis to dvakrat pa si postavis stikala kjer si zeli
verjetno je potem ta varovalka se za elektricno nastavljanje sedeza?!
za kaj bi pa potem bil ta drugi konektor pod pepelnikom?
pop pravici povedano imas to samo rezervne varovalke v primeru da ti kera crkne
ker kot je na slikci razvidno poglej tam ko so varovalke pa ce so konektorji notri al je samo prazna luknja
za gretje pa ce nimas potegni kabel pa varovalko vmes se dobi ohisje z varovalko pa en kos plus kabla oz nardis to dvakrat pa si postavis stikala kjer si zeli
ma ne vidis da je oznaco z rdeco katera naj bi bila ta varovalka to je nalepljeno na vrtacih se mi zdi, varovalke so itaq od znotraj na enem nosilcu, legenda kaj katera pomeni pa je na vratcih nalimana
tocno tako "sinko", imas prav to je samo shema
"rambo" - vem da so to rezervne. Modra je za to tako, ker je pregorena, da ne bo kdo mislil da hoce ven past.
sinko zakaj z jezo
rekel sem samo da naj pogleda da tam ko je na shemi gretje sedezev ce so konektorji not al samo predpriprava in je treba instalacijo vlect
tak da brez jeze sinko
dodajam
kot pa iz druge slike vidis pa sploh ni utorov ter konektorjev za zice
je pa namenjeno
samo to sem zelel da se pogleda se bo lazje pomagalo naprej al ne
Denisn tista varovalka se mi zdi da je za gretje zadnje sipe. Probaj jo pa tako da jo ven potegni in daj gret zadnjo sipo pa bos videl ali se zagreje ali ne.
"Sebastijan" - v originalnih navodilih pise da je za - gretje zadnjega stekla + blokada volanskega droga + za prednja sedeza.
Lepo prosim nekoda, ki ima gretje sedeza, da preveri, ce je ta varovalka ta prava ali ima kaksno dodatno.
Najprej poglejte pri vratih in dajte varovalko ven pa probajte gretje...
Prosil bi tudi, da tisti z gretjem sedeza pogledate, kam je konektor grelcev vklopljen. Ce je to ta konektor, ki ga jaz iscem ali ne....