Vgradnja tempomata - Clio 2
Ce mas tisti beli konektor potem mas vec ali manj instalacije napeljane...manka pa ti kabl iz tistega konektorja pri pedalih ki gre pol na potenciometer za gas ker zdej mas tam 6 kable pol jih rabis pa 8 ... 2 za stikalo na sklopki ki ga zdaj nimas... in mankajo ti 4je kabli iz armaturke na motorni racunalnik...to je to kar ti fali od kablou_Clio_ napisal/-a: Pogledal sem tudi pri sklopki, bremzi in gasu in je na vsakem konektorju vsaj 6 zic tako da je verjetno ze pripravljeno.
Zdaj je vprasanje, ce se na uradnem servisu dobi plastiko z vsemi tremi tipkami? In kje lahk vidim, ce so kabli za tipke ze speljani do volana oz. kamorkoli v kabino?
Kable mas speljane tudi do volana do tistega konektorja na zgorni strani...samo naprej ti pa pol falita 2 kabelcka zato je treba zamenat tist drsnik oz. ce se bos kako drugace znajdu...
Aja pa mislm da bo tempomat delou tud ce ne zamenas potenciometra za gas...za omejevalec hitrosti pa nisem zihr...
Lahko enkrat mal poslikam pa prlepm ce te zanima kako pa kaj...
Lp!
Slike bi ble zelo v pomoc. Dons sm bil na uradnem servisu in bodo probal poiskat pravo plastiko s 3 luknami, mankajoci drsnik za nastavljanje osvetlitve stevcev in stikalo za tempomat. Ce bi imel VIN od vozila ki ima ze tovarnisko vgrajen tempomat bi blo lazje poiskat iz seznama. Je pa vse po narocilu zato bo malce trajal preden dobim te dele.
kaka teleta so ti ljudje na reno servisih mater jim gnilo namesto da bi bli radi da majo kaj in komu za prodat pa niti tolko ni vreden da bi malo pobrsko po dialogysu pa najdo plastiko ampak lazje mu je rect dajte mi prometno pa bomo takoj vidli kje in kaj in pol ko ugotovi da avto pod VIN stevilko ki jo je prepiso iz prometne nima tempomata pac nic ne najde in tega nimajo. DEBILI!!!
_Clio_ rabis samo katalosko jaz jeba nimam dialogysa da bi ti jo zrihto
_Clio_ rabis samo katalosko jaz jeba nimam dialogysa da bi ti jo zrihto
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
matekhr napisal/-a:Pozdrav, ekipa
ja sam autor ovog topica, ovih dana mozete ocekivati zavrsetak - opis kako sam komande na volanu od auto-radia preradio da kontroliraju tempomat.
Problem koji je ostao je kako aktivirati/programirati prikaz na displayu. Kontaktirao sam jednog servisera, probao je s Clipom, ali nije znao kako to napraviti. To samo potvrduje moje misljenje o Renault serviserima - NIS KORISTI.![]()
Ono sto hocu pitati je da li negdje na relaciji Ptuj - Maribor postoji kakav dobar servis, gdje bi to znali napraviti???
Pozdrav
matekhr sta ti treba ovlasteni servis ili bilo koji drugi? ovlasteni su ti petovia avto ( ptuj), trbuc ( dornava, 10 km prije ptuja ), onda imas u mariboru stajerski avtodom, ima i u slovenski bistrici cini mi se da pusnik ili nesto slicno
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS