VELIKI SERVIS ESPACE 2,2 DTI

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Grande

VELIKI SERVIS ESPACE 2,2 DTI

Odgovor Napisal/-a Grande »

Caka me veliki servis-jermena, sponerji, pumpa, pa se filtri pa olje zraven....ker je to en kup enga dnarja, me zanima, kam v Ljubljani ali okolici peljati avto, da bo cenovno ugodno in kvalitetno narejeno. Bi kdo od vas, domacih majstrov znal to postimat???
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

A materjal bos sam kupil?
dolenc

Domacih majstrov je kar veliko.. Ko sem jaz menjal, sem se odlocil kar za pooblasceni servis. Material sem kupil sam.
Na koncu je bilo vredno. Ker je nova crpalka po 14 dneh spustila. In ker jo je menjal pooblasceni servis, sem v trgovini z nadomestnimi deli LAHKO uveljavljal reklmacijo in je trgovina placala novi material in delo.
Ce bi menjal doma na dvoriscu, bi se pa pod nosom obrisal.

Delo na servisu je prislo, mislim da 40 EUR drazje kot bi dal nekomu XY mojstru.
Je za razmislit no, ker gre za malo vecji denar.
Uporabniški avatar
hermand

Odgovor Napisal/-a hermand »

V kateri trgovini si pa kupil material? A potem so oni poravnali racun ponovne vgradnje vodne crpalke?
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

dolenc napisal/-a:Domacih majstrov je kar veliko.. Ko sem jaz menjal, sem se odlocil kar za pooblasceni servis. Material sem kupil sam.
Na koncu je bilo vredno. Ker je nova crpalka po 14 dneh spustila. In ker jo je menjal pooblasceni servis, sem v trgovini z nadomestnimi deli LAHKO uveljavljal reklmacijo in je trgovina placala novi material in delo.

Delo na servisu je prislo, mislim da 40 EUR drazje kot bi dal nekomu XY mojstru.
Dej ne lazi, kake XY majstre pa imas ti????
Jaz sem na 1.9 DCI naredil veliki servis + mali servis z materialom in delom ( nisem sam delal nic, je bil pri mehaniku avto) za piclih 320eur!!!
Kosi so bili original renaultovi - ker je original jermen in sponer pa vodna pumpa cenejse kot neoriginal :shock: :shock: :shock: Ja clovek nebi verjel......
Olje elf evolution, elf olje za menjalnike ( menjal tudi olje v menjalniku).....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

dolenc napisal/-a:Domacih majstrov je kar veliko.. Ko sem jaz menjal, sem se odlocil kar za pooblasceni servis. Material sem kupil sam.

Sam si pa mooron...... Kupil si dele posebej.....Pa ti si orenk pacient....Se pravi nimas nobene garancije, ker pooblasceni servis je dal le garancijo na delo in ne na dele.
Se pravi ko bo odtrgalo jermen se bo kaj zgodil???????
1. Pooblascenec bo rekel : mi smo dali garancijo na delo
2. Dobil bos nov zobari jermen v trgovini, kjer si kupil prejsnjega

3. SAM BOS PA KREIL STROSKE GENERALNE...... :lol: :lol: :lol:
Kaj takega pa se ne.......
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Ja to sem tudi ze jaz slisal, da vcasih original pride manj kot kopije. Niæ, najbolje najprej kar na Renaultu vprasat, ce bi blo tam okol 500 e vse skupaj, bom kar vesel. Bom porocal, kolika je cena na servisu...
dolenc

Ohjoj Tommy...... :)

Zaljivk ne bom komentiral. Povedal sem kako je bilo pri meni. Dejstvo je da sem v trgovini lahko trdil vsaj, da je bil material strokovno vgrajen. Drgac imam tudi jaz raje original del, samo ko sem jaz servisiral, je bil vsak del enkrat drazji. Za vodno crpalko sem dal 50 EUR, original je bila 100 EUR...da si bos lazje predstavljal. In cena servisa na koncu je bila podobna tvoji, ker jaz nisem menjal olja...

Ti si pa za 320 EUR naredil veliki in mali servis, z vsemi ORIGINAL Renault deli + delo ??? :) :) :) Pa samo se rec, da na pooblascenem servisu?

Eno so original Renault deli kupljeni na Renaultu, drugo pa so deli narejeni v isti tovarni samo brez Renault znaka ki jih lahko kupis (ceneje) pri vecini dilerjev z avtodeli. In tisti z Renault znaom niso nic bolj zanesljivi. V tem drugem primeru je cena servisa podobna tvoji ceni.... in ce tega ne ves, pac vozis "original" jao jao jao :)

Ejejej Tommy.... , v tem poslu so nekoga nategnil in pomojm si ti tist, ki ga je rit pekla!! :) In zasluzis si to! :lol:

Poleg tega se "bedak" po anglesko napise z enim -o na zacetku: MORON! :)
Zapomni si to za naslednjic, ko bos svoje karakterne lastnosti pripisoval drugim.
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Dolenc in Tommy30, za debate na osebnem nivoju uporabljajta ZS. Tommy30, zaljivke ne spadajo na forum.
Odgovori