Kasko; objestna dejanja tretje osebe
-
dr__de
jaz vem da ne bi dal tut $$$ v tem primeru. glej zavarovalnice poskrbijo zase in se jim jebe ko je treba kj dat... jaz vem da bi nasu en kombi nekje in bi se lepo na rikverc naslonu pol pa polizzia in uveljavljat parkirisca. kr ta sistem je tako narejen, da zmer placujejo premije, odbitne itd. najbol posteni, glumci pa rihtajo sesute m6-ke na racun zavarovalnic... grdo slisat sam tko dejansko je... al pa pare na sunce.
sm su js toco ocent mi je nekej jokal..sm mu direkt reku da bom sam naklepal pa se 1x prpelal ce mu je premal...
sm su js toco ocent mi je nekej jokal..sm mu direkt reku da bom sam naklepal pa se 1x prpelal ce mu je premal...
Zadnjič spremenil exr, dne 27 Okt 2008, 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
We are forced to act as if we are free...
-
dr__de
lahko imas samo kasko - v tem primeru gre boniteta.
ce imas kasko lahko imas se vandalizem - v tem primeru ne sme iti boniteta.
ce nimas kaska ne mores imeti vandalizma - gres do soseda, sisposodis traktor in se naslonis na avto - koristis poskodbe na parkirnem prostori.
ce nimas niti tega vzames kladivo se vsedes za mizo in se tolces po glavi zakaj nisi dal vsaj 40eur za parking zavarovanje
LP
ce imas kasko lahko imas se vandalizem - v tem primeru ne sme iti boniteta.
ce nimas kaska ne mores imeti vandalizma - gres do soseda, sisposodis traktor in se naslonis na avto - koristis poskodbe na parkirnem prostori.
ce nimas niti tega vzames kladivo se vsedes za mizo in se tolces po glavi zakaj nisi dal vsaj 40eur za parking zavarovanje
LP
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?