Sem se seveda takoj priporocal za probno voznjo in fotke.
ko bo kaj vec novega seveda takoj sporocim
s kje pa je ta model?legionar napisal/-a:No danes se pogovarjam z enim tipom, lastnikom plave R-19, kabrio z 1.8 16V motorjem. Tisti ki ste bili na drag-race v Murski soboti, ste ga vidli. No in tip pravi da montira (mogoce je do zdaj ze) v svojo devetnajsko namesto 1.8, 2.0 z turbino
![]()
![]()
!!! In sicer ce se ne motim, je to enak motor, kot ga ima shusuglao v svojem.
Sem se seveda takoj priporocal za probno voznjo in fotke.![]()
![]()
legionar napisal/-a:No kot zgleda iz 2.0 ne bo nic, eni getribi ne pasejo skupi, pa jih ne more dobit. Motor pa je ze bil v avtu, sam kot sem napisal, zaradi omenjenih problemov nebo nic. Neki mi je se govoril, kot da imata cist drugace postavljene motorje, en naj bi mel po dolgem, drugi pa pocez ali neki takega.
Zdaj pa deva turbino na 1.8 16V. Pravi, sicer da naj nebi bilo problemov, kak pa se bo, pa se ne veBomo videli.
Model kabrio ima verjetno eno tono.Shusuglao napisal/-a:s kje pa je ta model?legionar napisal/-a:No danes se pogovarjam z enim tipom, lastnikom plave R-19, kabrio z 1.8 16V motorjem. Tisti ki ste bili na drag-race v Murski soboti, ste ga vidli. No in tip pravi da montira (mogoce je do zdaj ze) v svojo devetnajsko namesto 1.8, 2.0 z turbino
![]()
![]()
!!! In sicer ce se ne motim, je to enak motor, kot ga ima shusuglao v svojem.
Sem se seveda takoj priporocal za probno voznjo in fotke.![]()
![]()
kaksen teden nazaj se je prodajal tak motor s turbino za 50k, je morda tistega kupil?
samo kaj bo s takim motorjem v kabriu? ce mu ne bo strehe vtrgalo ko bo gas pohodil, bo pa pri dvesto poletela![]()
jaz bi se tudi priporocil za kaksen ogled in voznjo, me zanima ce moj dovolj stegne![]()
btw koliko kil ima 19ka?