R-19 2.0 TURBO!!!

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

R-19 2.0 TURBO!!!

Odgovor Napisal/-a legionar »

No danes se pogovarjam z enim tipom, lastnikom plave R-19, kabrio z 1.8 16V motorjem. Tisti ki ste bili na drag-race v Murski soboti, ste ga vidli. No in tip pravi da montira (mogoce je do zdaj ze :D ) v svojo devetnajsko namesto 1.8, 2.0 z turbino :shock: :shock: :shock: !!! In sicer ce se ne motim, je to enak motor, kot ga ima shusuglao v svojem.
Sem se seveda takoj priporocal za probno voznjo in fotke. 8) :D

ko bo kaj vec novega seveda takoj sporocim :wink:
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Re: R-19 2.0 TURBO!!!

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

legionar napisal/-a:No danes se pogovarjam z enim tipom, lastnikom plave R-19, kabrio z 1.8 16V motorjem. Tisti ki ste bili na drag-race v Murski soboti, ste ga vidli. No in tip pravi da montira (mogoce je do zdaj ze :D ) v svojo devetnajsko namesto 1.8, 2.0 z turbino :shock: :shock: :shock: !!! In sicer ce se ne motim, je to enak motor, kot ga ima shusuglao v svojem.

s kje pa je ta model?
kaksen teden nazaj se je prodajal tak motor s turbino za 50k, je morda tistega kupil?
samo kaj bo s takim motorjem v kabriu? ce mu ne bo strehe vtrgalo ko bo gas pohodil, bo pa pri dvesto poletela :twisted:

jaz bi se tudi priporocil za kaksen ogled in voznjo, me zanima ce moj dovolj stegne :wink:

btw koliko kil ima 19ka?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Se menjava motorja da homologirat?
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

birkoff napisal/-a:Se menjava motorja da homologirat?
Naj bi se ja- z zamenjavo se drugih komponent razen motorja (zavore itd.).Sicer pa oni na LPP in RTI sami nena vejo kaj bi radi
Slika
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

No kot zgleda iz 2.0 ne bo nic, eni getribi ne pasejo skupi, pa jih ne more dobit. Motor pa je ze bil v avtu, sam kot sem napisal, zaradi omenjenih problemov nebo nic :( . Neki mi je se govoril, kot da imata cist drugace postavljene motorje, en naj bi mel po dolgem, drugi pa pocez ali neki takega.
Zdaj pa deva turbino na 1.8 16V. Pravi, sicer da naj nebi bilo problemov, kak pa se bo, pa se ne ve :D Bomo videli. :wink:
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
birkoff

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Torej lahko pricakujemo na naslednjem drag racu kako mocno uvrstitev? :)
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

legionar napisal/-a:No kot zgleda iz 2.0 ne bo nic, eni getribi ne pasejo skupi, pa jih ne more dobit. Motor pa je ze bil v avtu, sam kot sem napisal, zaradi omenjenih problemov nebo nic :( . Neki mi je se govoril, kot da imata cist drugace postavljene motorje, en naj bi mel po dolgem, drugi pa pocez ali neki takega.
Zdaj pa deva turbino na 1.8 16V. Pravi, sicer da naj nebi bilo problemov, kak pa se bo, pa se ne ve :D Bomo videli. :wink:

ja 2.0 je lepo po dolgem, menjalnik pa je za motorjem
16v s turbino pa ne bo dolgo delal, prava predelave pride okoli 6.000eur, recimo da odstejemo turbnino ki jo ze ima, torej pride nekje 5.000eur in to delajo struckoti ki vejo kako kaj nastavit da nimas potem cez en teden ognjemeta :D

ceneje in preprosteje bi bilo ce bi nasel menjalik ki pase gor, pa se fino se da navit 2.0 motor da celo dela :)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
pro2c

Odgovor Napisal/-a pro2c »

sem premaknil v tuning...
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

sem gledu en filmcek od enga tipa k ma na 19-ki turbo(al kompresor ne vem tocn) namontiran

ga je stisnu in ma pospeske o-100 6sek :shock:
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Re: R-19 2.0 TURBO!!!

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Shusuglao napisal/-a:
legionar napisal/-a:No danes se pogovarjam z enim tipom, lastnikom plave R-19, kabrio z 1.8 16V motorjem. Tisti ki ste bili na drag-race v Murski soboti, ste ga vidli. No in tip pravi da montira (mogoce je do zdaj ze :D ) v svojo devetnajsko namesto 1.8, 2.0 z turbino :shock: :shock: :shock: !!! In sicer ce se ne motim, je to enak motor, kot ga ima shusuglao v svojem.

s kje pa je ta model?
kaksen teden nazaj se je prodajal tak motor s turbino za 50k, je morda tistega kupil?
samo kaj bo s takim motorjem v kabriu? ce mu ne bo strehe vtrgalo ko bo gas pohodil, bo pa pri dvesto poletela :twisted:

jaz bi se tudi priporocil za kaksen ogled in voznjo, me zanima ce moj dovolj stegne :wink:

btw koliko kil ima 19ka?
Model kabrio ima verjetno eno tono.
Slika
Odgovori