Ne vzge
Ne vzge
Danes mi je poslusnost odpovedal moj Megane. Zvecer, ko sem ga poskusal vzgati je nekaj pocilo in avto ni dal nic vec od sebe. Ko smo poskusali vzgati na kable, je zelo cudno "verglal", vendar vzgal ni. Elektike pa ni bilo niti toliko, da bi avto lahko zaklenil. Aja, gre pa za dvojko 1,9 dci. Ce ima kdo kasno idejo, kaj bi lahko bilo, na dan z njo.
lp
J
lp
J
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Po moje ti to vse pove.Nejko napisal/-a:Cel je, samo napolnat pa se ga ni dalo.R19 napisal/-a:Akumulator je cel al ga razneslo?
Akumulator ti je malo napihnilo.
Celice so sle k hudicu, zato ga napolnis le na nazivno napetost - ko pa ga obremenis z zagonskim tokom zagona avta pa se sesede.
Kar zamenjaj akumulator, po moje je to prva stvar....pol pa dalje.
Pase tko je men ko je crknil akumulator je klikala( prav nabijalo je - ck, ck, ck - preklapljalo) armatura za popizdit, sem se ustrasil da bo se racunalnik skurilo...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Na to sem tudi jaz pomislil, vendar mi je cudno, ker je prislo do tega potem, ko je avto par ur stal na parkiriscu... In zdaj bom moral zaradi enega "kurtzslusa" klicat vlecno sluzbo.Tadej napisal/-a:Pomoje mas kje kak kratek stik.
Lahko pa bil napad diverzantov, glede na to da delam v soli.
lp
J
BMW 323i (1983)