Se ja, avto je precej tisji in dejansko se slis samo se motor Me caka se jutri popoldne zmanjsanje obratov v prostem teku in upam da pogruntam kej.
Je pa trenutno gor ASSO izpusn lonc ki je dobesedno stoflc u rit. Lonc je sestavljen iz vhodne in izhodne cevi tako da je dosti tisji in precej vecji upor kot pri prejsnjem. Ampak bistevno je to da je TISJI. Supersprinta bom nastimal ko bo vec casa in financ za finese. Tisti je pa direktna performirana cev z dusilko okoli
Sem ze v sluzbi pogledal pa nic ne pise za teh 50 stopinj. Le za faranhajde pa se par nekih napak.
Drugace pa danes sem sel iskat spodnji gumjast podaljsek za sprednji odbijac, prevekslal tkanino na tapetah ter spet malo pospravil avto. Jutri upam da me bo ze cakala posiljka na posti. Spet nekaj modrega
Ziiga napisal/-a:na zalost iz pokojnika iz velenja. Sem meu pa spet ornk zegn ker nasledn dan ko sem klical za pasove je bil avto (razen njih seveda) prodan naprej
je pa zdaj v lenartu,sesut da je majka,ker model je sel to kupit je itak samo papire rabo