Zamenjava radia V laguni II
- brezdelnez
- Kraj: Ljubljana
Zamenjava radia V laguni II
Vem da sem nekje zasledil nekaj podobnega apmak nisem nasel pod ISCI. Rad bi zamenjal original avtoradio Cabasse Tronic Auditorium z JVC KD-G511 zanima me kaksen kabel rabim da mi bojo delovale komande ob volanu in kaj pomeni ISO konektor na JVC-ju.
HVALA
HVALA
Re: Zamenjava radia V laguni II
Za obvolanski adapter in adapter za display je najbolje, da se obrnes kar na uvoznika za JVC. Je pa vprasanje ce se da dobiti oba adapterja, cena enega se pa giblje okoli 100eur. ISO konektor je pa univerzalni konektor, katerega imajo naceloma vsi avtoradiji (nekateri z adapterjem), oziroma se temu rece tudi EURO konektor.
mislim da je bol zalostno pri JVCju glede tega. nism sigurn ampak kolko sem cekiral ni kaj najt. Sigurno ma pioneer za oboje, blaupunkt sigurno za obvolanske komade, za alpine pa tut nism sigurn. vem da nekaj ma.
Zakaj pa ravno JVCja? Si ze nabavil?
Zakaj pa ravno JVCja? Si ze nabavil?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
- brezdelnez
- brezdelnez
mal sem pogledu za ta Steering wheel remote maintenance in ga nasel na netu za 70eur sam je v nemciji. Tko da nevem kaj bom. Imam pa tudi link kako se zmontira.
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur ... =Translate
HVALA fantje za pomoc.
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur ... =Translate
HVALA fantje za pomoc.
Sem novopecen lastnik Lagune II, ki ima CD radio tuner list, rad pa bi poslusal se mp3-je. Zanima me, katera moznost se mi najbolj splaca? Ali naj obdrzim obstojec radio in nabavim Dension Gateway, ali naj raje kupim aftermarket radio in zraven se vmesnike, da bodo se naprej delale komande ob volanu in LCD display. Ima kdo kaksne izkusnje s tem?
Kateri radio bi imel moznost priklopa obvolanskih komand in za prikaz na LCD?
Kateri radio bi imel moznost priklopa obvolanskih komand in za prikaz na LCD?
No stvar je taka, da sem se znasel v slepi ulici...Klical sem na radio Vili in so mi povedali, da noben radio, ki ga imajo v ponudbi ne podpira displaya od lagune. Za obvolanske komande pa baje ni problema...
Sedaj pa nevem ali naj
-kupim nov radio in se odpovem originalnemu LCDju - radio bi bil Blaupunkt Memphis.
(na ta nacin pridobim tudi dosti poteniciala za nadaljne dodelave - ojacevalec, itd...)
-kupim usb vmesnik XcarLink in tako obdrzim funkcionalnost LCDja (razen imen skladb mp3jev). Vendar pa si na ta nacin zaprem vrata za nadaljne dodelave, saj na original radio ni mogoce priklopiti ojacevalca (razen HiInput, samo to ni to)
Videl sem sicer tudi nek Sonyjev avtoradio, ki naj bi bil 100% kompatibilen z Renaultom, vendar samo od leta 2005 naprej. Ima se kdo kaksno idejo?
Sedaj pa nevem ali naj
-kupim nov radio in se odpovem originalnemu LCDju - radio bi bil Blaupunkt Memphis.
(na ta nacin pridobim tudi dosti poteniciala za nadaljne dodelave - ojacevalec, itd...)
-kupim usb vmesnik XcarLink in tako obdrzim funkcionalnost LCDja (razen imen skladb mp3jev). Vendar pa si na ta nacin zaprem vrata za nadaljne dodelave, saj na original radio ni mogoce priklopiti ojacevalca (razen HiInput, samo to ni to)
Videl sem sicer tudi nek Sonyjev avtoradio, ki naj bi bil 100% kompatibilen z Renaultom, vendar samo od leta 2005 naprej. Ima se kdo kaksno idejo?
Vse napisano drzi, samo zelo tezko se bom sprijaznil z nefunkcionalnostjo original LCD zaslona, ki bo le se prikazoval uro in temperaturo.Stupo napisal/-a:Za ta denar, kot stane XcarLink dobis ze dober radio, ki ima tudi USB, poleg tega pa lahko se tvojega prodas, tako da so stroski minimalni, pa se vec moznosti imas za naprej (priklop ojacevalcev...). Samo dokupis adapter za obvolanske komande in si zmagal.
Vse pa kaze na to, da bom le sel v nakup avtoradia - najverjetneje Blaupunkt Memphis - ima kdo kaksne izkusnje z njim?