Cena za redni servis!?
Cena za redni servis!?
Danes sm se odpravil na pooblasceni servis v celju da se pozanimam za redni servis.Sam pr seb racunam tm od 150-200eur.
Ko sem uprasal pa dobim kajlo 300Eur!?
Nevem no ka so f****** al ka,se 100 eur dam zram pa lahka nardim velki servis.
Ka vi pravte kaka bi bla prava cena,kr 300 eur ne dam za redni servis.
lp
Ko sem uprasal pa dobim kajlo 300Eur!?
Nevem no ka so f****** al ka,se 100 eur dam zram pa lahka nardim velki servis.
Ka vi pravte kaka bi bla prava cena,kr 300 eur ne dam za redni servis.
lp
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
no za razliko..jaz dov 530eur na pooblascenem za servis pri 120k km.. sem pa zamenjal se poleg tega kar si ti se pumpo ter jermena.djordjevic napisal/-a:Ne vozi na pooblasceni servis. Pri svojem serviserju sem ravnokar naredil servis na meganu II 1.9 dci. Menjal mi je olje (elf - 5w, 5l), vse filtre, 4 zarilne svecke, preveril zavore, klimo, spremenil jezik na BC-ju in se svasta, pa sem dal 220 evrov.
86-4PJ napisal/-a:no za razliko..jaz dov 530eur na pooblascenem za servis pri 120k km.. sem pa zamenjal se poleg tega kar si ti se pumpo ter jermena.djordjevic napisal/-a:Ne vozi na pooblasceni servis. Pri svojem serviserju sem ravnokar naredil servis na meganu II 1.9 dci. Menjal mi je olje (elf - 5w, 5l), vse filtre, 4 zarilne svecke, preveril zavore, klimo, spremenil jezik na BC-ju in se svasta, pa sem dal 220 evrov.
mene bo recimo tavlki servis priso okroglih 350eur menjano vse od jermenov filtrov vodne pumpe bla bla, in to na pooblascenem servisu, je pa res da bom peljala po 1700 uri, na sreco je sin od lastnika kolega in mehanik pa naredi brez njihovih delovnih ur, tako da ce danes nobenga ne poznas na.je.be.s ko zuti ce bi rad servisiral pri pooblascenem, je pa tudi fajn ce poznas koga da dela na pooblascenem pa se doma kaj fusa se tudi splaca ampak kot sem ze povedo moras nekoga poznat, tak pac je dan danes, raje dam njemu 50eur v zep kot pa renoju 150eur
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
bobo napisal/-a:djordjevic napisal/-a:Ne vozi na pooblasceni servis. Pri svojem serviserju sem ravnokar naredil servis na meganu II 1.9 dci. Menjal mi je olje (elf - 5w, 5l), vse filtre, 4 zarilne svecke, preveril zavore, klimo, spremenil jezik na BC-ju in se svasta, pa sem dal 220 evrov.
Imas PM
No danes sva obiskala tega strica v Racah in servis je narejen tako kot
treba.Cena pa je 165eur.
Djordjevic imas pir v dobrem, ker si me spomno na njega
- djordjevic
- djordjevic
-
Klemzy1988
Re: Cena za redni servis!?
Kam nj peljem megana 3 1.9dci v posavju na nepooblašceni servis in kakšne naj bi bile cene?
Poslano z mojega Nexus 6P z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Nexus 6P z uporabo Tapatalk