CD player na Meganov radio

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
SleeperMan

CD player na Meganov radio

Odgovor Napisal/-a SleeperMan »

Jaz mam pa Megana Coupe (2000) in original Philips radiokasetofon. Zdaj bi pa rad CD player prikljucil nanj in sicer na kontakte, ki so zadaj za CD menjalnik, ne preko kaseta adapterja. Ali ma kdo mogoce kaksen nacrt tega radia? Mislim, tam je 8 kontaktov, trije so masa, ostali pa...?
Nekaj je zihr treba brikat, da bo radio sploh preklopil na CD, pol je pa treba se vhode najt...

Ce kdo ve.. :idea:
Hvala!
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Hehe.... jaz sem imel isti problem pred skoraj enim letom. Tolko sem skakal sem pa tja pa tisto pa ono... Ti pise na radiju odspredaj da podpira cd changer? To stane okoli 60k.. za ta denar dobis ze en dober mp3 predvajalnik, edino tisti ekran, ko ti zdaj kaze funkcije radija ostane prazen, ti bo samo temperaturo kazal. Vsekakor si rajsi novega nabavi, ker vsak cd changer nemorep gor priklopit.. pa najverjetne ti kabel nebo pasal, ki opa stane am.. 10-15k. Vem iz lastnih iskusenj. Pa se plac ti zavzame cd changer.

Lp
SleeperMan

Sj...
no, kot prvo, mislim, da original CD changer no bo nikol notr. Je res predrag. Mislil sem le, da bi kr en prenosni CD player (mam doma InnaAX , ki bere tudi mp3) gor prikljucil, ampak kot sem malce gledal, je na tistmo konektorju sploh digitalna povezava, ker tudi navodila pravjo nekaj, da ko izberes CD, pise gor CD CHeck, ker takrat preverja, ce so sploh CD-ji notr...
To pomeni, da gotovo ne bo nic :bad-words:
in je pol edina moznost uporaba kasete-adapterja. Sam qualiteta je mal bol slaba. Pa ni kej.
Vseeno hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Am.. habbitch bi ti znal povedat ali kdo drug z foruma, ker je zakomplicirano, neke funkcije more imeti, ce nima nedeluje itd.
Np.
SleeperMan

sj...neki se digitalno pogovarja, pa ni kej kva...
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Alpine ima MP3 veksler(z vgrajenim dekodirnikom mp3) in zraven dokupis adapter za veliko razlicnih avtoradijev...Samo tocno za tvoj model pa ne bi vedu, ce sta kompatibilna...Poklic na Radio Vili v LJ pa uprasi...
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
SleeperMan

A res? To bi blo pa fajn... CD wekslerja ne mislim kupavat, ce je pa MP3, pol ze. Mislim, dajat 60 flik za zastarelo zadevo se mi res zdi neumno...
Bom res poklical. Hvala za info.
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

jaz mam orig renojev radio na cd cist nov....sem ga vzel enmu vn k je dal drug radio not...z njim bi ti pa delale tud orig podvolanske komande pa display....dam ti ga za 35 000 sit pa se garancijo ma....
SleeperMan

ja, b se zmenila, mrbit... dj se slisva u pondelk, k pridm nazaj z morja...
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Ce je kdo zainteresiran za original avtoradio od Megana II naj me kontaktira - rabljen 2 dni , brez displaya , moznost prikljucitve volanskih komand , ima CD , RDS tuner , 15W x 4
Odgovori