Brez zamere, samo a bl v blokado ni slo?
R19 16v by Andrej86
gruntam ker motor bi noter pocil[KEKEC] napisal/-a:Cliota si ze porihtal?
boke mam nove doma,kupljeni pr herkulesu ,sprednje blatnik se nabavim, pol pa pocakam na naslednjo placo pa lepo pocasi dalje.
zdaj delam na tem da bojo letvice pa spegli v barvi avta,pol pride gejevska havba
Zadnjič spremenil andrej86, dne 25 Sep 2008, 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
3 krat so mi hteli table pobrat,nazadnje 2 dni pred tehnicnim, sem se resil na naslednji nacin,[KEKEC] napisal/-a:Kaj pa tisto z modrimi?
sem se citiral z drugega foruma
evoandrej86 napisal/-a: mene je vceraj vstavo s cliotom v lenartu,2 krat so me ze drkali,ker sem mel spuscen avto pa prevlke felne,ko so me drugic ustavli sem felne vzel dol pa dal jeklene gor.
vceraj pa me vstavi en mladi frajer pa pickica,ko sn reko da nimam homolomo,je reko da grejo tablce z njim pa 500eur kazni da bo napiso,
jaz sn se pa kot vedno razfukal,pa ga vprasal kaki strokovnjak je on da lahko meni kar tam na licu mesta rece da avto ni tak nizki orginal,al mislijo policaji ze sred ceste tehnicnega delat in ce je ze taki strokovnjak za avte ce bi mi lahko se olje zamenjal,ko ga lih mam sabo ce ze lahko pravi kaj je na avtu ustrezno in kaj ne,policaj je samo tiho bil pa me gledo na vlko.je reko naj se opremo pokazem,sem mu pokazal.pol je reko da naj mi bo ko mi 11.ega tehnicni potece.te se me je kurba dvignil u pm.sem mu reko ce se zaveda da me je ustavil tako da je mahal z roko,da ima kontrolo prometa neoznaceno - ni stozca,da ima avto postavlen tako da ovira promet-sred krizisca,da se mi ni predstavil ko me je ustavil,in da je veselo gledal v prtljaznik ko sem mu kazal dodatno opremo. ko je htel napisat kazn, je veselo sedel v njegovem avtu-cesar ne sme,po zakonu,pa se faker si je kapo dol dal.
sem ga prosil ce stopi z mano do avta,sn mu pokazo KZVD nalepko,pa vzel telefon z zepa,je reko da samo naj se ze enkrat odpelam.pa da se bo pozanimal kje bom tehnicnega delal,in ce me s tako nizkim avtom skozi spustijo,da bo prjavo firmo ki je naredla tehnicnega,avto pa mi zaplenijo. moj komentar: ce se ma cajt po sodiscih vlacit da kar naj,da mam prek dovolj cajta.![]()
pa tut gnjavo zakaj mam zadno tablco zalepleno,sem reko da v zakonu pise samo da more bit pritrjena tako da ni poskodovana,oz. da ni poskodovana plast ki odseva svetlobo.
pa sem reko da jaz nem tablc dol trgo,je reko da ce jih in mi zakasira 28eur za to,sn reko da naj trga,ce bo skodo naredo bo jo sam placal,itak pa ne mislim nicesar podpisat.in da sem tablce sam placo,so moja last in da sem od avta odvisen,ker ne morem drugace delat hodit,in da mi ne more tabl vzet.
tako kregaje me je ze 3 krat reslo,zaj pa bo clio doma stal par mescov neregistriran,se bojo na njemu veselo delale predelave,TUV-e mam za vse pa tak ko treba,ko bo fertik pa samo na RTI na avtovleki pa jim j..... mater..
tak,lepotica je spet zazivela,most popravljen,rja zacasno sanirana-gre k kleparju konc mesca.olje in filtri menjani,nov katalizator komplet izpusno cev do zadnjega lonca je nadomestila nova cev,zadn lonec ostaja powerfullov,avto ni vec glasen,pri voznji pa filter poskrbi za svoje
tisto cez zadnje robove pa je temeljna barva trenutno,toliko sem popravil da se ne vidi in da sem cez tehnicnega prisel je pa avto narocen na malo bolj profesionalno kleparijo
ta vikend grem k ziigatu po "propelarce" gor bojo zmontirane nasledn tedn,dal jih bom se spolirat in lakirat,drugace pa avto ostane stock,mogoce se zna zgodit da predno maski naredim clean.

tisto cez zadnje robove pa je temeljna barva trenutno,toliko sem popravil da se ne vidi in da sem cez tehnicnega prisel je pa avto narocen na malo bolj profesionalno kleparijo
ta vikend grem k ziigatu po "propelarce" gor bojo zmontirane nasledn tedn,dal jih bom se spolirat in lakirat,drugace pa avto ostane stock,mogoce se zna zgodit da predno maski naredim clean.

unicla mi je obe luci,oba smerokaza,meglenke,masko odbijac je malo povesen,plocevina pa hvala bogu ni dobila,sem pa unicil tut 2 dobri gumi s 5mm profila pri zaviranju z enih 80 al 90 km/h,hvala bogu da je bila srna se manjsa.clio open napisal/-a:Ne se hecat, ti tud?! Ni mi to usec, da se tok na cesto zatekajo...