Akumulator LJ
Akumulator LJ
POzdravljeni
Zanima me kam bi sel najceneje kupit akumulator za Laguno 2. ( Lj in okolica).
Ce se ne motim je 63 ali 65Ah.
Kako pa je z dimenzijami?
Na kaj moram biti pozoren pri nakupu novega?
Katero znamko priporocate, pa da ni najdrazji....??
Zanima me kam bi sel najceneje kupit akumulator za Laguno 2. ( Lj in okolica).
Ce se ne motim je 63 ali 65Ah.
Kako pa je z dimenzijami?
Na kaj moram biti pozoren pri nakupu novega?
Katero znamko priporocate, pa da ni najdrazji....??
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
drgac pa akumulatorji so danes itk ze skor vsi isti... ciz odvisno pol kako ga vzdrzujes...a mas dolge relacije da se aku nafila na polno zmeri al sam kratke furas...Tommy30 napisal/-a:86-4PJ napisal/-a:ce hoces najcenejga dobit pjt v leklerkno ja ne pa tudi najcenejsi...
pa zapomn si da danasnji akumulatorji niso taki k so bli vcasih...zdrzijo bistveno manj casa
tko da ti priporocam da gres v stacuno kupis srednji cenovni razred in to je to...
mas pa v siski eno trgovino z akumulatorji nasproti kina siska, pa motomat,...
V Ljubljani imas pa veliko trgovin, kjer lahko kupis akumulator...
Motomat v Siski (sedaj mislim da se selijo v Stegne), anet v Stegnah, Euro Trg na Tacenski in tako kot je tablica rekel, nasproti kino Siska imas tudi eno trgovino, ki prodaja samo akumulaotrje, pa pri radio vili bos dobil Bosch-eve.
Tudi ce kupis od Tople akumulator nebos nic zgresil, so poceni, pa niso nic slabsi kot ostali.
Ob normalni uporabi bi moral biti za 4-5 let.
Motomat v Siski (sedaj mislim da se selijo v Stegne), anet v Stegnah, Euro Trg na Tacenski in tako kot je tablica rekel, nasproti kino Siska imas tudi eno trgovino, ki prodaja samo akumulaotrje, pa pri radio vili bos dobil Bosch-eve.
Tudi ce kupis od Tople akumulator nebos nic zgresil, so poceni, pa niso nic slabsi kot ostali.
Tommy: odpri havbo pa poglej kje sta + in - klemena na stari bateriji, kam je kleme obrnjeno. se pravi ko pogledas baterijo je + kleme na levi ali desni, zgoraj al spodaj? da nau na koncu kabl prekratek. zgodilo pri Fiatu ce se ne motim
Topla aku. so kr OK
Topla aku. so kr OK
Zadnjič spremenil Karletto, dne 12 Okt 2008, 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Definitivno.Pancho napisal/-a:Je res potrebno za en akumulator odpirat temo?
Akumulatorje prodajajo res povsod, tudi v Leklerku....
Rad bi izvedel za kako firmo, ki se ukvarja z prodajo akumulatorjev ( poznam anet, motomat v stegnah, euroton.... v bistvu vse).
Vem tudi kje v siski je firma ki dela le z aku-ji.
Zanima pa me ali imajo kje tudi kako akcijsko ponudbo aku-jev.
Rad bi nek srednji razred ( ne glih najcenej, pa ne najdrazji), hotel sem tudi slisati, kdo se je za kakega odlocil ko je menjal....
Malo se pri Eutro Trgu pozanimaj, ce ti bojo dali kaj popusta
Naceloma bi se moralo dat kaj zment
http://www.eurotrg.com/
http://www.eurotrg.com/
gama center btc hala a
jaz ponavadi tam kupim, ugodni so, pa se na gotovino kaksen popustek dobis
yuassa 65ah me je stal manj kot 50eur, garancije ima pa 2 leti
meni se bolje obnese kot kaksn krs od tople ki gagne po par letih
pa u leclerku nisem videl poceni in ali dobrega akumulatorja, edino ce jih med jogurti skrivajo
jaz ponavadi tam kupim, ugodni so, pa se na gotovino kaksen popustek dobis
yuassa 65ah me je stal manj kot 50eur, garancije ima pa 2 leti
meni se bolje obnese kot kaksn krs od tople ki gagne po par letih
pa u leclerku nisem videl poceni in ali dobrega akumulatorja, edino ce jih med jogurti skrivajo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Danes sem dal premerit stari akumulator. Peljal sem se cca 50km brez luci in avto je bil segret in je pokazal cca 50% moci, se pravi ob hladnem vremenu, po cca kakem dnevu stanja avta bi bila kriza z vzigom.
Zgodi se to da avto ne vzge, elektronika pa klika, nabija in zadnjic sem se ustrasil da bo celo odletel racunalnik avtomobila.
Odlocil sem se za novega od boscha z 75 Ah, mora biti pa v Laguni nizek tip akumulatorja, ker se pri navadnem pol hauba motorja ne more zapreti. ( zato je malo drazji v tej nizki dimenziji).
Cena 80eur, pa se zmontiral ga je kar na licu mesta.
Zgodi se to da avto ne vzge, elektronika pa klika, nabija in zadnjic sem se ustrasil da bo celo odletel racunalnik avtomobila.
Odlocil sem se za novega od boscha z 75 Ah, mora biti pa v Laguni nizek tip akumulatorja, ker se pri navadnem pol hauba motorja ne more zapreti. ( zato je malo drazji v tej nizki dimenziji).
Cena 80eur, pa se zmontiral ga je kar na licu mesta.
Akumulatorji Vesna v Siski.jurre napisal/-a:tommy30 kje si ga kupil?
Bom moral jaz tudi pocasi nekaj zamenjat... pr Viliju ravno gledam da imajo znizane, pa je samo 3eur razlike med 52 in 60ah. Moram se pogledat kok je original pri cliotu pa kok velik gre not
Za R-Barom ( 200m od N-PUB-a).
Celovska cca 130-140, ne vem tocno cifro, je pa zadeva full znana, ker se tu z akumulatorji ukvarjajo ze cca 30 -let, tko da ce pr N-pubu parkiras pa enga mimoidocega vprasas ti bo vsak vedel povedati kje je to. ( razen ce naletis na kakega prekmurca al pa primorca)....
a to verjetno http://www.top-start.com/