Jst sm za to, da grejo nalepke na avto! Avto se pocasi spreminja v pravega willy-ja, zato ne vem zakaj nebi bile na avtu se nalepke. Verjetno pa bo Ziga tako ali tako menjal se motor (ce se bo le kaksen pravi prodajal ) Lahko bi bili veseli, da bo ti. "legenda" spet zazivela in bomo videli se enega willy-ja vec na nasih cestah! Pa ceprav ne bo cisto pravi
Avto brez motorja nikoli nebo williams,pa tud ce ga bo zenjou bo uprasljivo.Tko,da za moje pojme bi nalepke na avtomobilu naredile le nepotrebn posmeh lastniku.Nevem,ko se vozm po Ljubljani in vidm plave ventilarje z nalepkami williams si takoj ustvarim svoje ne prevec spostovanja vredno mnenje do lastnika.Nebi ga rad tud do Ziga.
R o X e K napisal/-a:Lahko bi bili veseli, da bo ti. "legenda" spet zazivela in bomo videli se enega willy-ja vec na nasih cestah!
No, to je tisto kar je narobe. Clio 1.8 16V je legenda sam zase. In ne, ne bomo videli se enega Willy-ja na nasih cestah, ampak bomo videli se enega 16V-ja nasemljenega v Willy-ja. Tako da z to maskarado legenda o Williamsu ne bo nic bolj ziva, prej vedno bolj umira pod tezo nestetih kopij.
Pa brez zamere.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Lejte fant je dost cajta in dnarja vlozil v avto, vazno da bo njemu vsec, pa naj naredi kar ce. Zdej pa prosim nehajte in ne spamajte teme, da gazde ne razjezite
jaz tut tak pravim,ta prav poznavalec bo kupil williamsa,jaz pa bi bil ze z 16vjem nasemljenim v willija zadovoljn,ker mi je point samo v felnah ki so edinstvene.
Tocno tko, naredu bom tazga kt bo men usec. Ali je to williams ali ne je tezko rect, sicer pa jaz ze vem. No sedaj pa slike
Izpit je ze strmo prot koncu. Verjetno bo oboje hkrati. Moram se poravnati dolg, ki mi je ostal... potem sele gremo lahko naprej. Ko se nabere pozitivna nicla gremo v nabavo sprednjih zarometov, cepov... malenkosti skratka
ne ne, gume bojo crne Iskreno povedano se mi trenutno ne da se s felgam ukvarjat ker zgledajo meni osebno res hudo. Je se drugih stvari toliko da me to sploh ne gane. Avto ni vse Dosegel sm cilj, ki sem si ga zadal... kaj bo v naprej pa tezko recem
mah, na zuni ostaja se kr neki casa taksn. Je treba zdej motor zbudit v tisti tapravi lepoti. Ze nekej casa sm se spravlu postimat potenciometer lopute. Zarad starosti in temperatur je izolacija zic cisto preperela tako, da sta zica A in zica B bile v ocitnem stiku. Kaj to pomeni za racunalnik bom videl ko vse skup sestavm in odenem kable v termobuzirke....
ah potenciometr notr je k nov kj itak zapecatn. Mors mal plastiko nalomt okol zick pa pol previdn loct oba dela. Drgac zic ne bom na nov lotu ampak bom sam obleku v termoskrcko. Za silo zna bit, tok da probam ceu stimal. Sj ce pa kdej crkne pa nove zicke al pa kr nove potenciometr