Kaksne diske ima omenjen avto?
In sicer R19 brez ABS-a
Ker sem bil v trgovini pa je rekel, da sta 2 razlicna modela ( eden z lezajem eden brez)
Tnx
lp
Zadnji diski R19 1.8 16v
Zadnji diski R19 1.8 16v
Go HARD or Go HOME
Ja moja ze ma serijsko ABS. Jih je mel pa kr nekej ABS, mele so pa 2 sistema Bosch in Bendix. Disk se pa razlikuje samo v tem da ima tisti za ABS se en obrocek gor z zobci, to je pa tut mislim da vse.
Drugace pa mas najmanj dela tako da vzames tiste z lezaji, lahko pa vprasas ce te kaj cenej pride ce posamezno vzames in pol sam upresas not (js sem tak naredu in sem potem kr na navadni presi hidravlicni ko jo mamo za vin presat noter upresu lagre
)
Drugace pa mas najmanj dela tako da vzames tiste z lezaji, lahko pa vprasas ce te kaj cenej pride ce posamezno vzames in pol sam upresas not (js sem tak naredu in sem potem kr na navadni presi hidravlicni ko jo mamo za vin presat noter upresu lagre
Jst sm meu na prejsnem cliotu disk in lezaj posebej,kle pa se bojim da je skupej.Fora diska z lezajem je v tem da se ko ti spreze lezaj neda zamenjat samega lezaja ampak mors menat ceu disk ce se prou spomnm.Tko da ce v samih diskih ni nobene razlike ti priporocam da kupis une ,ki imajo lezaj in disk posebej ,da ga bos lahko v primiru da ti spreze lahko zamenjou.