lahk ti pa zrihtam tocno mero od nemcev ki so delali badlooke in jih majo na avtih za vsakodnevno voznjo (tudi ponoci).
P.S. a zdej na carini delas v celju?
LP Milan
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Kar lepo si se potrudil, zanima me kaj za eno naslonjalo za roke si uspel spravit v Clia in kako si ga pritrdil, pa ce ni skrivnost kje si ga kupil, ko meni bi tud prav prisel v Cliu 2004.
TAKO BI JAZ MEL NA MOJEM MODELU CLIOTA(glej slikco nad podpisom)!!!SE DA KJE TO ZRIHTAD, DOBIT, KAKO NAREST???KER MISLIM, DA MA HAVBO DVIGNJENO OD MODELA WILLIAMS!!??
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
nope tole je odbijacina od cliota mk1 97 letnika pa podaljsek gor skitan mam enak odbijac pa velik ur prebije v mojih rokah k ga smirglam
IziB naslonjalo je od Alfa Romeo avtomobila,na starih sedezih sm ga mel pritrjenega na moj sedez,na teh novih sedezih pa moram pogruntat nekaj drugega,ker so sedezi presiroki in ni vec plaaca tam ko je bilo naslonjalo prej.
Ce ga nebom mogu dat noter,ga bom prodal,pa kupil drugega ozjega.
Naslonjalo za clio neobstaja,oziroma niso ga nikoli devali serijsko v auto,niti v Clio 2.0 16v niti v 3.0 24v!!!!!!!!!!!!
Je pa res,da se da kupit kot dodatna oprema sam tist tud ni 100% za Cliota ampak pase pa kao noter.
Uglavnem ce zelis met naslonjalo noter bos moral malo improvizionirat in se sam znajdet.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne 05 Avg 2004, 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
croma_man napisal/-a:nope tole je odbijacina od cliota mk1 97 letnika pa podaljšek gor skitan mam enak odbijac pa velik ur prebije v mojih rokah k ga šmirglam
Jah ne vem, oblika cisto ista kot pri mojem.
We will see!
Tako kot prvo bi se rad zahvalil CHIPU za prekrasne ledice ker so res cool.HVALA MAJSTOR!
Drugace pa na prvi sliki kaze kako sem dal ven predalcek za kovance in vgradil dva stikala za vklop in izklop osvetlitve pod sprednjimi nogami in stroboskop luci zunaj.
Druga slika pa nekoliko slabse prikazuje osvetlitev znotraj.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne 19 Mar 2005, 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.