R5 GTT

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
williams

Odgovor Napisal/-a williams »

Slikice notranjosti za FSPja, zal najdu sam eno se od lani, bom pa mal poslikal med vikendom, preden gre avto na zimsko spanje :cry:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

vidm da je vse original razn sedezi..noro
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
williams

Original sedezi so imajo presvoh konstrukcijo. Moj prvi avto je bla rdeca r5gtt cca 10let nazaj ( morm se slikice poiskat, bom prlimu gor sam bo poskenirana k takrat se ni blo tehnologije kot danes he he vsaj pr men ne), pa vem da sm vsak mesec in pol mogu svasat sedeze. Tile pa so res mocni in udobni, ceprav sem pristas originala. Mogoce se kdaj namontiram originalne :wink:

L.p. Domen
Uporabniški avatar
FSP

Odgovor Napisal/-a FSP »

Lepo ja... Nekoc bova mogla se dorect najino debato... :D
Pa kr posliki se kej pa napopi k je kr fajn vidt.
williams

Se mal zgodovine. No najdu sem se ene razvite slikice mojga pruga avtomobila, deset let nazaj. Se se spomnite svojega prvega avta? jah.. bila je kaj druga kot GTT. Kupil sem jo se predn sem izpit meu,pa komi caku da izpit nardim, no pol pa sm meu izpit dva dni pa vse skup zajebu..Prvi avto bi mogla bit kampuska pa pol turbo, se nebi to zgodil (tak sm biu zalosten) :wink:

Slika

Slika

Slika

Slika

No sam sm jo pol zrihtu he he se podn izoliru.

Slika

Na srecanju v Kamniku smo mel debato z Skorcem o tej petki kam je sla, k jo je poznal prej zato sm slike prlimu.

L.p. Domen
Uporabniški avatar
Primož Five

in koliko je bila cena recmo tega avtomobila? se bolj me zanima koliko je bila cena nove GTT.res skoda da smo danes v drugacnih casih :oops:

williams

To je blo cca 10 let nazaj, dal sem se mi zdi 4000 DEM. Takrat so ble tud tam do 6000DEM. Nova pa ne vem tocn kuk je bla (okol 25000DEM), sm pa zihr da kir drug ve?!Tud mene zanima.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

4000DEM je pa kok eur? :oops:
Uporabniški avatar
Primož Five

pomoje okol 500-600 000 Sit...ne me kregat ce se motim...tam okoli 2500 eur ?

williams

Takrat je bla marka tam okol 115 SIT, se pravi okol 460 000 SIT. Ze takrat ni blo velik turbo petk, vseen pa zihr vec k zdej. Ful je hecn k se spomnem, takrat je blo se ful velik navadnih petk tko na cesti, pa mi je blo kul k je kir gledu kaksna petica je to, he he. Zdej pa se navadnih skor ni vec..
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Lepo, da imas poslikano zgodovino :wink: , meni je pa tako zal, da nimam nobene slike od moje.. Stelo se je leto 1996 ko sem po zamenjavi twingota za yzf 750 (pac takrat sem se zapalu za motor :D ) zamenjal yamaho za R5GTT. Bla je neka mesanica PH1 in PH2 perla bele barve in v bolj bogem stanju popravici povedano.. Bla je pa GTT 8) Takrat se ne spomnem kolk naj bi bila vrednost menjave tocno, sem jo pa leto pozneje prodal za 450.000sit. To je blo pa ze bolj izpod cene, oziroma cena za katero si jo takoj prodal..

Sorry ce sem ustulu se mal moje zgodovine v tvojo temo :oops:

:wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

No lahk se kako leto nazaj stopimo, ko je bla se williams-ova petka v moji lasti, seveda bolj v zacetkih ( leto 98 ). Takrat je bla se bele barve - original barva.

Slika

Pa se ena slika te bele in pa rdece, ki jo je takrat kupil williams. Na tej sliki je bila se v lasti prejsnjega lastnika.

Slika

Tak pa sm se se js mal ustulu zraven :) LP
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

a veste kam mi je najbol zanimivo pri teh zgodbah. renault 5 to je avto v katerega se enostavno zaljubis ko ga enkrat mas. in tle pri viliamsu vidim da je ista zgodba v bistvu ze deset let. jez mam petko tri leta pa jo ne zamenam za noben drug avto razen za r5gtt ker mam zj five. Ampak ko pridem mal do dnarja bo treba keso turbo dobit al pa narest. v bistvu hocem povedat da je to res avto 1a.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

:shock: :oops: jaz bi takoj zamnjal za gtt , se boljse pa cliota 16v
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five

No ja vsem je enako, kot opazam da smo zelo custveni, kar se tice R5 :lol: Vrstniki in drugi ljudje pravjo da smo ponavad khm :lol: sam ko sem v druzbi Vas, mi je takoj bolj prijetno, ker vem da so se taki ljudje, ki vedo kaj je avto.Naj omenim zadnjic,ko smo imeli v Logatcu zbor,ko sta se Crash in R5GTT (Alan) peljala cez Logatec, se mulci sploh niso oziral za temi avti,ampak potem ,ko vidis da se stare glave obracajo in gledajo za GTT, ti je vse jasno.Prav tako je lepo poslusat mehanike in to.Vidim da imajo uporabniki foruma kar veliko zgodb svojih bivsih Gtt,Vas je lepo poslusat in brat vase poste in tudi jaz upam, da bo imela tudi mlajsa populacija kdaj moznost peljati svojo GTT.

Williams se opravicujem za offtopic
Lp Primoz

Odgovori